mataman 680 Napisano 23 Wrzesień 2017 Wykorzystasz w każdej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemcia99 9 Napisano 23 Wrzesień 2017 co sadzicie o kierownicy Logitech G29 Driving Force Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 23 Wrzesień 2017 do zwykłego giercowania w zupełności wystarczy no chyba ze chcesz wydawać 600zł za kawałek płytki i dwa kabelki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemcia99 9 Napisano 23 Wrzesień 2017 do project cars 2 chce kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domestos007 1 Napisano 23 Wrzesień 2017 Zdecydowanie preferuje takie odczucia w czasie jazdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol84 5 Napisano 23 Wrzesień 2017 (edytowane) TAK JAK OBIECAŁEM SPIESZE JUŻ ZE WSTEPNA OCENĄ. FIRMWARE ZAINSTALOWANY NAJNOWSZY ZAKOŃCZYŁ SIĘ POMYŚLNIE. PO FIRMWARE MUSIAŁEM WYKONAĆ KALIBRACJE POŁOŻENIA. RÓŻNICA MIĘDZY G29 a FANATEC CSL ELITE KOLOSALNA !!!. KIEROWNICA NARAZIE PRZETESTOWNA NA ASSETTO CORSA ZACHOWUJE SIĘ CICHUTKO ZARÓWNO FORCE FEEDBACK JAK I CHŁODZENIE BAZY BANAN :). TAK MIĘKKO WSZYSTKO CHODZI, MANETKI COŚ PIĘKNEGO. W PONIEDZIAŁEK PRZYCHODZI MI F1 2017 JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ ....... gemcia 99. Też posiadałem g29. Na początek też ci wystarczy. Niestety jeśli chcesz inne doznania z gry to niestety trzeba już wyłożyć więcej kasy. DARAS chyba chciałeś powiedzieć prawie 700 euro ze wszystkim. 600 zł to jest load cell 1 godzinę temu, DaraS napisał: do zwykłego giercowania w zupełności wystarczy no chyba ze chcesz wydawać 600zł za kawałek płytki i dwa kabelki . Daras chyba chciałeś powiedzieć 700 euro ze wszystkim. 600 zł to jest na load cel . Edytowane 23 Wrzesień 2017 przez Bartol84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 23 Wrzesień 2017 o to ustrojstwo mi własnie chodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemcia99 9 Napisano 23 Wrzesień 2017 a tak ogólnie to jaka kierownica bylaby najlepsza w/g was Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol84 5 Napisano 23 Wrzesień 2017 Proste pytanie ile chcesz wydać kasy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domestos007 1 Napisano 23 Wrzesień 2017 Dużo jest roboty przy przeróbce wheel stand pro?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol84 5 Napisano 23 Wrzesień 2017 Nie ma dużo roboty musisz przywiercić trzy otwory w podstawie do bazy i sandał . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemcia99 9 Napisano 23 Wrzesień 2017 ok 2 tyś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol84 5 Napisano 23 Wrzesień 2017 W podstawowej wersji Fanatec cls elite wyszło mnie z przesyłką 560 €. Po obecnym kursie wynosi ponad 2400 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domestos007 1 Napisano 23 Wrzesień 2017 Firmware wgrywałeś ten pod ps4?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol84 5 Napisano 23 Wrzesień 2017 Tak zgadza się najnowszy v292 ale niby beta. Kontaktowałem się supportem to zalecali mi ta wersje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 23 Wrzesień 2017 17 minut temu, gemcia99 napisał: ok 2 tyś T500 jest na allegro za 1930 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol84 5 Napisano 23 Wrzesień 2017 Tak tylko t500 nie jest oficjalnie pod ps4 i wiadomo nie w każdej grze może poprawnie działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 23 Wrzesień 2017 T500 jest na allegro za 1930A T150 jest za 700zł i co z tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domestos007 1 Napisano 23 Wrzesień 2017 Klamka zapadła, łykam Fanateca. Najważniejsze aby dobrze współpracowała z GTS, napisze jeszcze do WSP czy mają w planach dedykowany stojak do tej kierownicy. Dzięki za wszelkie sugestie. Pozdrawiam :?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoco 8 Napisano 24 Wrzesień 2017 Dnia 23.09.2017 o 10:12, domestos007 napisał: Do pełni szczęścia pasowałby jeszcze jakiś stelaż coś od Simetika. https://simetik-cockpits.myshopify.com/products/cockpit-k2 Czy to cudo da się podłączyć jak już mam drążek zmiany biegów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domestos007 1 Napisano 24 Wrzesień 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemcia99 9 Napisano 25 Wrzesień 2017 witam.czy ma ktoś z was playseat gran turismo.jakies opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 25 Wrzesień 2017 Słuchajcie wykorzystam te dodatkowe przyciski w G29 jeśli podepnę kiere pod PC? Nie wiem którą wybrać a podoba mi się bardziej G920 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoco 8 Napisano 25 Wrzesień 2017 witam.czy ma ktoś z was playseat gran turismo.jakies opinie Mam evolution ale konstrukcja stelaża jest taka sama. Ogólnie spoko, jedyna wkurzająca rzecz to przy pedałach t3pa jak wciskasz hamulec to obcierasz kostka o kolumnę mocowania kierownicy, ale da się z tym żyć. Konstrukcja też jest dość lekka (taka trochę "licha") ale w miarę wytrzymała. Dupy nie urywa ale za tą kasę nie ma nic lepszego, natomiast jak cie stać i nie musisz składać fotela po graniu to kup to co pokazał domestos007. To inna liga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemcia99 9 Napisano 25 Wrzesień 2017 czyli playseat fanatec ? ogolnie jaki playseat byscie polecili bez wzgledu na cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach