lazienkowicz 10 Napisano 13 Listopad 2014 Zapomniałem. Od 19 do 1 w nocy PSN nie działa. Nie pogramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damka88 7 Napisano 13 Listopad 2014 Od 17 nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chlebus90 0 Napisano 14 Listopad 2014 Organizuje ktos raid dzisiaj ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 15 Listopad 2014 (edytowane) Zapomniałem. Od 19 do 1 w nocy PSN nie działa. Nie pogramy. ależ psn działać będzie jeśli się przed 18 zalogujesz przesunęli godzinę rozpoczęcia konserwacji na 18 Edytowane 15 Listopad 2014 przez j3acek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plast007 7 Napisano 15 Listopad 2014 Dzien dobry. Ktos gra dzis raid hard? Jestem chetny. Tytan 29. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 15 Listopad 2014 Ja tez chetny na raidy,straiky itp. Titan lvl 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W11 4 Napisano 15 Listopad 2014 Słuchajcie, wiem jak ciężko jest znaleźć jedną ogarniętą osobę na raid. Toteż jako weteran tej gry oferuję pomoc w raidach normal/hard :) Z mojej strony tytan defender na 30 lvlu, z wymaksowanym ekwipunkiem. W pakiecie ode mnie - sztuczki i kruczki, taktyczne podejście do każdego problemu na raidzie. Jeśli potrzebujesz pomocy - pisz śmiało na PSN, jeśli chcesz mnie dodać do znajomych - napisz krótką notkę o co chodzi, ostatnio dostaję tony zaproszeń (pewnie kilka postów na reddicie zrobiło swoje) i muszę 3/4 z nich odrzucać. Jeden warunek, proszę, nie porywajcie się na hard raid z 28 lvlem i "niebieskimi" broniami Jestem dostępny prawie codziennie od 18 do... ostatniego "klienta" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenMan!!! 1 Napisano 15 Listopad 2014 ktos chetny na weekly teraz ? lock 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 15 Listopad 2014 Potrzebna jedna ogarnięta osoba na raid na hardzie teraz, jacyś chętni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plast007 7 Napisano 15 Listopad 2014 Ja za 20-30min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 15 Listopad 2014 Niestety już nieaktualne, znalazł się ktoś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenadine 12 Napisano 15 Listopad 2014 Potrzeba 5 ogarniętych ludzi, CP na aethonie . Ktoś chętny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 17 Listopad 2014 Jeżeli ktoś jeszcze w tym tygodniu nie zrobił VoG (są tacy ludzie jeszcze??) to dzisiaj na 17 mi pasuje. Wpisywać się niżej kto chce. Na normalu oczywiście co by szybko poszło bo czasu mało. 1. Twoja_Stara_WIE 2. 3. 4. 5. 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 17 Listopad 2014 @up Jak mam Tytana na 25 lvl to pewnie nie mam po co się pchać? P.S. Iron Banner startuje dzisiaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 17 Listopad 2014 @up Jak mam Tytana na 25 lvl to pewnie nie mam po co się pchać? P.S. Iron Banner startuje dzisiaj? Z 25 levelem niestety za mały DPS, ale jakby pozostałe 5 osób miały wysokie levele i wymaksowane bronie to do zrobienia. Iron banner ma w tym tygodniu ruszyć, ale nie potwierdzili jeszcze kiedy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 17 Listopad 2014 Najbardziej optymalny level na normal vog to 27, ale jak kolega wyzej napisal, jesli masz 5ciu innych ogarnietych na wysokim poziomie to dacie na spoko rade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 17 Listopad 2014 Jeśli znajdzie się ekipa, która wzięła by mnie pod swoje skrzydła to chętnie bym poszedł. (totalnie bezbronny nie jestem, swego czasu kupilem Surosa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hansior1982 0 Napisano 18 Listopad 2014 Szukam ludzi na weekly heroic strike psn hansior1982 (26 hunter) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaliberek 0 Napisano 18 Listopad 2014 Gra ktos iron banner? Z checia zagram z ogarnieta ekipa. Titan 29 lvl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 18 Listopad 2014 Witam, szukam ekipy na weekle, daily. Jak ktos chetny to zapraszajcie. Titan 27lvl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dontstopgo 4 Napisano 19 Listopad 2014 Szukam ekipy na wszelkie wypady. Hunter 29. Phex88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenMan!!! 1 Napisano 19 Listopad 2014 Szukam chętnych na zrobienie weekly na 28 lvl. Będę online po 20h- lock 27lvl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daro1982 7 Napisano 20 Listopad 2014 Hejka, PSNID: hatsumoto1982 Klasa: Titan Poziom: 27 Headset: jest, to podstawa w tej grze;) Gram głównie PVE póki co, większość moich znajomych się wykruszyła w destiny i szukam chętnych do pogrania późnym wieczorem. Gram w godzinach od 23-nawet 2 w nocy. Obecnie utknąłem z powodu braku Ascend Shard-ów, jak wiadomo samemu ciężko się je zdobywa tak więc potrzebuję pomocy:) hansior1982 masz mnie w znajomych, jak potrzebujesz pograć wieczorem to śmiało uderzaj, graliśmy już razem. PSNID hatsumoto1982. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kossano 0 Napisano 21 Listopad 2014 Witam, szukam kogoś do strike'ów i do pomocy w zdobyciu Thorna PSNID: black-furia31 klasa: Warlock poziom: 27 Headset:jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 21 Listopad 2014 Witam, Po dłuższej przerwie wracam do Destiny i grania w ogóle ;)Szukam pomocy przy daliy/weekly i generelanie chciałbym w końcu zmierzyć się z Vault of Glass ;)PSN - Lamkers Hunter - 25lvl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach