Lamkers 80 Napisano 27 Listopad 2014 Nie spinaj się to tylko gra Zdaję sobie z tego sprawę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Listopad 2014 Dzisiaj planuje ostro pocisnąć Nightfalle x3, Weekly x3 i może jak się uda to Raid Hard :P Ktoś chętny na towarzystwo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 27 Listopad 2014 Ja mam ze 2 nighty do zrobienia. Gdzieś za godzinę powinienem być to się spikniemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 28 Listopad 2014 Wczoraj zebranie nie doszło do skutku, może dzisiaj - jak coś to nadal jestem chętny, nawet lvl trochę podbiłem ;P Szukam chętnych na raid na czwartek (będę podchmielony więc normal) około 22. Osoby zainteresowane niech się wpisują niżej. 1. Twoja_Stara_WIE 2. yogurt8 3. 4. 5. 6. Lamkers (jak wymaksuje legendę ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lazienkowicz 10 Napisano 28 Listopad 2014 Dziś o której planujecie. Jeśli trochę wcześniej (20) to chętnie podejdę ze znajomym (28 hunt i 30 lock lvl). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 28 Listopad 2014 Jeśli o mnie chodzi to 22 00 jest optymalną godziną 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Levy_ 5 Napisano 28 Listopad 2014 Jeśli planujecie zrobić dziś Raida to z chęcią się dołącze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wariateke 0 Napisano 29 Listopad 2014 Z chęcią pogram w weekend strike albo weekly obojętne, cokolwiek ;) PSN: Wariateke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sentaxxx 16 Napisano 29 Listopad 2014 Witam, szukamy 3 chętnych na raid o 22:10. PSN: Losiex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
franklinn 0 Napisano 1 Grudzień 2014 Cześć. Szukam ludzi do grania. Weekly oraz raidy, których jeszcze nie przechodziłem. Titan 29 level. ID Szwajss. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 1 Grudzień 2014 Dodaj do znajomych, często szukam kogoś do grania - np w tym tygodniu zrobiłem tylko nightfall'a, weekly nie :/ raid też tylko w 3/4. Taki czas przedświąteczny, sporo premier AAA i ludzie trochę odchodzą od Destiny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kodipar 0 Napisano 2 Grudzień 2014 Witam, szukam ludzi którzy pomogą mi przy weekly, nightfall i raid Hunter lvl 29 PSN:Kodipar1988 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adimg19 0 Napisano 2 Grudzień 2014 Chetnie pogram Titan lvl 23 PSN: adimg19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chlebus90 0 Napisano 3 Grudzień 2014 Zapraszam 2 osoby na raid normal na godz 17 . Min lvl 28, robimy 2 rady jeden za drugim .psn chlebus90 wysyłać wiadomości na psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 3 Grudzień 2014 Szukam osób do nightfalla/raidu dzisiaj około 22, jeśli ktoś będzie miał braki w ekipie będę wdzięczny za zaproszenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daro1982 7 Napisano 3 Grudzień 2014 Jestem chętny na raid, nightfall, weekly, daily itp. Titan 27lvl (prawie 28) broń legendarna, autorifle i heavy prawie na maksa, shotgun do połowy, fusion niedawno mi wypadł więc jeszcze trzeba nad nim popracować podobnie ze snajperką:) Super nie jest ale każdy musi przejść przez ten etap;) jestem dzisiaj od ok 22:30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 4 Grudzień 2014 Czy już się zbierają jakieś ekipy na raid The Dark Below? Jest ktoś, kto w ogóle ma ochotę przechodzić nowy raid "na czuja" i odkrywać go samemu? Bo ja bardzo chętnie przejdę, bez żadnych poradników - pamiętam jak pierwszy raid robiłem 8h i to uczucie gdy już udało nam się go ukończyć...Tak więc...Kto chętny na raid the Dark Below? Min 28 light!!! Planowałem ruszyć 12.09 w nocy, ale jeśli paczka będzie wyjątkowo duża (w sensie mb.) to można ustawić się na sobotę wieczór!!!1. Gejsza_Mati Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
knowak83 0 Napisano 6 Grudzień 2014 (edytowane) PS id: knowak83 Titan 27lvl Headset: jest Platforma: PS4 Szukam chetnych do Weekly Heroic Strike i do Raid Edytowane 7 Grudzień 2014 przez knowak83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocik22 0 Napisano 8 Grudzień 2014 Cześć chętnie z kimś pogram. PS id: kocik22 Titan 24lvl Headset: jest Platforma: PS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwigHt 14 Napisano 8 Grudzień 2014 Tak jak winiasz wyżej pisał - szukam ekipy do raidu z The Dark Below. Poszukuję ekipy, która chce ten raid przejść bez żadnych porad, żebyśmy kombinowali jak konie pod górę jak to ogarnąć. Wg mnie ten raid to na 29, jak nie na 30 lvl. Jak dobrze pójdzie to ja jutro 30 lvl będę miał wbity. To co są jacyś chętni? Wstępnie ustawiłbym się na 19.00 - 20.00 jutro, najwyżej w środę sobie dokończymy. 1.Gejsza_Mati 2. Aszynbeher [29, Sunsinger] 3. Piszcie tu, a potem od razu dodajcie na PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 9 Grudzień 2014 @upJa ciągle chętny!!! A raid jest od 28lvl więc 29 będzie zdecydowanie ok. Co do klasy - również Sunsinger z wymaxowanym Ice-Breakerem. Na ARC'a mam chyba Heavy Machinegun fioletowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwigHt 14 Napisano 9 Grudzień 2014 1. Gejsza_Mati 2. Aszynbeher 3. Kongwi 4. Szukamy kolejnych. Moze macie jakichś znajomków co chetnie by zagrali. Zapytajcie na psn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 9 Grudzień 2014 Mam 2 postacie na 29, Tanka i Hunta. Ice też mam, mogę z wami spróbować. Postaram sie jeszcze ulepszyć do wieczora jakieś pukawki, jak wrócę do domu to was dodam do listy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
knowak83 0 Napisano 9 Grudzień 2014 Poszukuję 3 do 4 osób na raid-a, planowy start bądź w piątek 12.12 wieczorem lub w sobotę 13.12 w ciągu dnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas 3 Napisano 9 Grudzień 2014 JaNkEs_PL_ mamy zgrana paczkę ale zawsze ktoś ogarnięty się przyda można mnie dodać do znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach