Malakay 303 Napisano 20 Wrzesień 2014 dla mnie numer 1 to Soldier of Fortune, nr 2 to Hexen, nr 3 to Kingpin nie ukrywam że najchętniej bym zobaczył nr 1 ... była to pierwsza gra w której dało się rozczłonkować typa, odszczelić mu każdą koniczynę wedle uznania .. i robić przy tym akrobacje broni, oraz można było bardzo fajnie używać białej broni, nie było havoca, ale była dynamika, była bardzo dobrze pokazana przemoc, oraz prawdziwy najemnik :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 20 Wrzesień 2014 (edytowane) Project I.G.I dzisiejsze Fps-y od tej serii powinny brać przykład jak powinna wyglądać gra. Twórcami gry studio Eidos ( ci od Hitmana) Edytowane 20 Wrzesień 2014 przez sisioro 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuki 53 Napisano 20 Wrzesień 2014 (edytowane) Dla mnie zdecydowanie: 1. Soldiers Of Fortune - Odstrzeliwanie nóg z shotguna z mega wypaśną grafą to by było coś. 2. Unreal Tournament - Moja ukochana seria w multi :-) 3. Duke Nukem - wiem, że ciężko tu mówić o reaktywacji bo dostaliśmy na poprzedniej generacji Duke'a ale ja chcę więcej. DN:Forever uważam za świetną grę przy której mimo archaizmów chłonąłem humor i klimat :-D Edytowane 20 Wrzesień 2014 przez Cuki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach