TaMLiN 16 Napisano 23 Wrzesień 2015 (edytowane) gdzie sie zmienia staty zawodnika bo nie umiem tego wyszukac... dobra znalazlem wkoncu... teraz bede sie meczyc z tym trofikiem kuzwa ten trofik to mnie do obledu doprowadzi... :( jak narazie ponad godzine prob i nic Edytowane 24 Wrzesień 2015 przez TaMLiN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawlo 1 Napisano 7 Październik 2015 Pytanie do tych, którym udało się zaliczyć Extra Effort (Walka do końca) vs CPU: jak powinny być ustawione suwaki? Wiem, że tak czy inaczej to loteria, ale jednak lepiej próbować na odpowiednich ustawieniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 7 Październik 2015 Miał tu ktoś problem z bramką prostym podbiciem? Już męczę się kilka godzin, korzystam z poradników i nie wpada :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 8 Październik 2015 (edytowane) Dobos .. trzeba pozmieniac suwaki... i najlepiej Ronaldo albo Ibrakadabra... i wpada za 1-2 razem Trzeba w statystykach zawodnika ustawic wszystko na 99 tylko nie podkrecone pilki... to ustawiasz na 1 zapisac i odpalic mecz... i najlepiej z 30 metrow jak biegniesz wprost na bramke Edytowane 8 Październik 2015 przez TaMLiN 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Po wielu próbach ale Twoją metodą wreszcie wpadło, dzięki :) Zostało mi jedno przeklęte extra effort :( Edytowane 10 Październik 2015 przez Dobos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 10 Październik 2015 mnie tez.. ten trofik to jest nieporozumienie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carlito87PL 1 Napisano 7 Grudzień 2015 Znalazlby sie ktos chetny na ustawke do trofkow Stylowa i Klubbing? Jakby co to zapraszam na psn: Carlito87PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lookero 5 Napisano 22 Grudzień 2015 gdyby ktoś chciał ustawke na pucharki to moj id: Lookero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach