brakloginu 0 Napisano 23 Grudzień 2014 zaprosze do klubu dwoch aktywnych graczy poziom klubu 36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 24 Grudzień 2014 Szukam klubu, mam 23 level, gram codziennie, szukam klubu aktywnego z levelem powyżej 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rivriven 0 Napisano 24 Grudzień 2014 Poszukuje klubu, dopiero zaczynam grę, aleszybko pnę się w góre. Poziom klubu nie ważne jakie, byle by sie rozwijał i członkowie byli aktywni. PS ID Igor1446 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 24 Grudzień 2014 Poszukuje klubu, dopiero zaczynam grę, aleszybko pnę się w góre. Poziom klubu nie ważne jakie, byle by sie rozwijał i członkowie byli aktywni. PS ID Igor1446 jak bedziesz aktywny to moge zaprosic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 25 Grudzień 2014 Szukam aktywnego klubu bo w obecnym juz cicho sie zrobilo. Psn SAKO_DNB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyricano 39 Napisano 25 Grudzień 2014 Jakby ktoś miał wolne miejsce w klubie to proszę o zaproszenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 25 Grudzień 2014 zapraszam aktywnych graczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patoenel 1 Napisano 25 Grudzień 2014 Nowo powstaly klub Executors Team szuka nowych aktywnych graczy dla gry 4fun. Klub funkcjonuje w 100% i nie zostanie rozwiazany, bo jestem podjarany DC. Zainteresowany? Zapraszam. Wyszukaj moj klub w grze i dolacz. 1. patoenel 2. 3. 4. 5. 6. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 28 Grudzień 2014 (edytowane) Zapraszam do nowego klubu. Klub otwarty dla wszystkich. Hussars Racers wpiszcie aby dołączyć. Barwy narodowe. Jest to debiut klubu wiec jak ktoś chce wzniesc go na wyżyny razem ze mną to zapraszam ;-) Edytowane 28 Grudzień 2014 przez sakosusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 28 Grudzień 2014 Sako przeciez ta gra Ci sie nie podoba (hihihi, nie moglem sie powstrzymac - taki zarcik). A tak na powaznie, zeby osiagnac klubem jakis sensowny lvl trzeba miec 6 aktywnych czlonkow czy np w dwoch tez sie da rade? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 28 Grudzień 2014 Sako przeciez ta gra Ci sie nie podoba (hihihi, nie moglem sie powstrzymac - taki zarcik). A tak na powaznie, zeby osiagnac klubem jakis sensowny lvl trzeba miec 6 aktywnych czlonkow czy np w dwoch tez sie da rade? Bo nie podoba mi sie ;-) ale pogrywam. 6 osób musi byc by klub mial sens Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksys03 2 Napisano 31 Grudzień 2014 Szukam dobrego klubu. Mam lvl 42 i rośnie, prosze o zapro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 2 Styczeń 2015 Szukam aktywnego klubu. PSN -> jodzio. Zapraszać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 3 Styczeń 2015 zaprosze do klubu dwoch aktywnych graczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek 149 Napisano 4 Styczeń 2015 Szukam jakiegoś klubu, na ten moment mam 21lvl, gram sporo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 4 Styczeń 2015 Bananek dawaj do B2Ride, mamy akurat jedno wolne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarecki88 0 Napisano 4 Styczeń 2015 Dałem DC drugą szansę. Jutro odbieram płytkę z poczty.Szukam więc klubu.Single z podstawy wymaksowany wszystkie gwiazdki zdobyte. Lvl jak dobrze pamiętam powyżej 29. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
COR72Z 2 Napisano 7 Styczeń 2015 PSN: Glini Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brakloginu 0 Napisano 11 Styczeń 2015 zapraszam do klubu wysyalac zap :) jedno miejsce wolne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thandor 1 Napisano 12 Styczeń 2015 Servus! Szukam klubu. Dopiero zaczynam moja przygode z DC :-) PSN Marecki_nh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fazik1982 0 Napisano 15 Styczeń 2015 Witam Chętnie dołączę do aktywnego klubu, w DC gram od paru dni mam level 20. Planuje dłuższą przygode z DC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 16 Styczeń 2015 Szukam aktywnego klubu, sam dopiero zaczynam swoją przygodę z grą (8 poziom) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
liljon 145 Napisano 18 Styczeń 2015 (edytowane) Chętnie przyjmę się do jakiegoś klubu, jestem nowy, grę mam od wczoraj. ;) Edytowane 18 Styczeń 2015 przez liljon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matii26 3 Napisano 18 Styczeń 2015 Jak ktoś ma wolne miejsce w klubie to może podesłać zaproszenie :) Obecny lvl 20. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 18 Styczeń 2015 Zaproscie nobiszcza: mtzwrn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach