seraglio 0 Napisano 23 Listopad 2014 Siema przeprowadzam reorganizacje swojego klubu (22 lvl) poszukuje tylko aktywnych graczy (stad reorganizacja) kontakt pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 25 Listopad 2014 Dorwałem dzisiaj w końcu grę i szukam klubu, ktoś ma wolne miejsca? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moulder 1 Napisano 28 Listopad 2014 Zapraszam do klubu "need4speed pl". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobellito 3 Napisano 4 Grudzień 2014 Niedawno zakupilem Drive Club i chialbym zapisac sie do jakiegos klubu. Zazwyczaj w tyg gram wieczorami. Korzystam z headseta wiec komunikacja to nie problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seraglio 0 Napisano 4 Grudzień 2014 Niedawno zakupilem Drive Club i chialbym zapisac sie do jakiegos klubu. Zazwyczaj w tyg gram wieczorami. Korzystam z headseta wiec komunikacja to nie problem. wysłałem Ci zaproszenie do znajomych, zapraszam do klubu Kiss My Jazz moj ps id @Jazzowsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 4 Grudzień 2014 Ma ktos wolne miejsce w klubie w ktorym coś się dzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seraglio 0 Napisano 4 Grudzień 2014 (edytowane) Ma ktos wolne miejsce w klubie w ktorym coś się dzieje wysłałem Ci zaproszenie do znajomych (@Jazzowsky), mój klub Kiss My Jazz Edytowane 4 Grudzień 2014 przez seraglio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goro333 0 Napisano 6 Grudzień 2014 Szukam aktywnego klubu. PSN ID : goro333wins Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seraglio 0 Napisano 6 Grudzień 2014 Szukam aktywnego klubu. PSN ID : goro333wins wysłałem Ci zaproszenie do znajomych @Jazzowsky, po zaakceptowaniu wyślę Ci zaproszenie do klubu Kiss My Jazz, zbieramy dobrą i aktywną ekipę, zostało jeszcze jedno miejsce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmoskal4 0 Napisano 8 Grudzień 2014 Witam, Szukam klubu do wspólnej jazdy Moj PSN: moskal_1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 10 Grudzień 2014 Witam. Przyjmę do klubu Poland Flow. 36 poziom. Większość graczy kolo 50 poziomu. Przyjmę kogoś nawet z 0 poziomem, ale musi wiedzieć, ze będzie sporo grał. Info na priv lub na psn PiPoliNiO. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mesutOzim 56 Napisano 11 Grudzień 2014 Witam wszystkich, wczoraj założyłem swój własny klub poszukuje osób chętnych do grania, wymagań nie mam praktycznie żadnych, dla mnie liczy się tylko zabawa i przyjemność z gry. Nie obowiązują żadne konkretne godziny, kiedy możesz to graj ! :) Nie musimy się komunikować przez słuchawki, mikrofony itp. , itd... jednak jeśli ktoś będzie chętny to nie ma problemu. Jedyne czego bym oczekiwał to uczciwej rozgrywki a nie w stylu destrucion derby :) Wszystkich którzy są chętni proszę wysyłać zaproszenia na psn: ozimBarca Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 13 Grudzień 2014 Chętnie przystapie do fajnego klubu. Dopiero zaczynam zabawe :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz4K 0 Napisano 13 Grudzień 2014 Z chęcią przystąpie do klubu DC. Wysyłać mi zaproszenia - PSN: Wemberr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 13 Grudzień 2014 Ja także chętnie dołączę do jakiegoś ogarniętego klubu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nejsze666 0 Napisano 15 Grudzień 2014 Witam , chętnie dołączę do jakiegoś klubu co ma mniejsze wymagania , dopiero co zakupiłem driveclub i muszę się przyzwyczaić do jazdy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 15 Grudzień 2014 Witam, chętnie dołączę... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 15 Grudzień 2014 Witam, chętnie dołączę... :) Jeżeli nadal szukasz klubu to zapraszam do "NOCNA JAZDA" - zrobię Ci miejsce bo jeden delikwent już nie jeździ ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszarka 0 Napisano 16 Grudzień 2014 Witam,zapraszam do klanu Kings Pl. Klub jest nowy i jesli jestes nowym graczem to zapraszam do wspolnej gry. Nie mam zadnych wymagan liczy sie wspolna gra. Zapraszam serdecznie kontakt psn AviSzuszarka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 20 Grudzień 2014 Witam, gra sie wlasnie instaluje wiec doświadczenie mam zerowe w dc ;) jeśli jest jakis klub przyjmujący świeżakow będe wdzięczny za zaproszenie, gram głownie wieczorami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziendal7633 0 Napisano 20 Grudzień 2014 Witam, poziom 21. Poszukuje jakiegoś klubu który będzie aktywny. psnid: ziendal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patoenel 1 Napisano 20 Grudzień 2014 (edytowane) Witam. Grasz jeszcze w DriveClub? Szukasz klubu? Zapraszam chetnych. Nazwa zespolu: Executors Team Witam, gra sie wlasnie instaluje wiec doświadczenie mam zerowe w dc ;) jeśli jest jakis klub przyjmujący świeżakow będe wdzięczny za zaproszenie, gram głownie wieczorami ;) Zapraszam ciebie i innych aktywnych graczy. Klub funkcjonuje w 100% i nie zostanie rozwiazany. Posiada wlasny unikalny herb i barwy, ktore z czasem beda ladniejsze. Nazwa zespolu: Executors Team Edytowane 23 Grudzień 2014 przez patoenel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dif 0 Napisano 23 Grudzień 2014 Również poszukuję jakiegoś klubu. Od kilku dni posiadam grę, poziom 25 ale stale rośnie :) Chętnie dołączę do jakiegoś aktywnego, polskiego klubu.PSN: DiiF9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Disk85 3 Napisano 23 Grudzień 2014 (edytowane) witam, jestem już w klubie, ale z tego co widze to chyba reszta klubu praktycznie nie gra, ja w sumie tez gram ok 1-2 godzin co 1-2 dni,50 poziom, umiejętności średnie, jak ktoś zaprosi do klubu to mogę skorzystać PSN: disk1985 Edytowane 24 Grudzień 2014 przez Disk85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patoenel 1 Napisano 23 Grudzień 2014 (edytowane) Nowo powstaly klub Executors Team szuka nowych aktywnych graczy dla gry 4fun. Klub funkcjonuje w 100% i nie zostanie rozwiazany, bo jestem podjarany DC. Zainteresowany? Zapraszam. Wyszukaj moj klub w grze i dolacz. 1. patoenel 2. 3. 4. 5. 6. Pozdro Edytowane 23 Grudzień 2014 przez patoenel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach