emilek 1 Napisano 18 Styczeń 2015 Chętnie dołączę do jakiegoś klubu. PSN: emilek9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 18 Styczeń 2015 A kluby jeszcze się jakieś ścigają? Połowa tylko jest bo jest w pozostałych aktywne tylko jednostki. Ot cały driveclub, a miało być tak super . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 18 Styczeń 2015 Jutro założę klub i zaproszę was wszystkich xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 18 Styczeń 2015 czekam :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 18 Styczeń 2015 (edytowane) Panowie pytanie mam, jest opcja online każdy z każdym na wyścigi?(taki dedmecz), czy tylko klub przeciwko klubowi? Edytowane 18 Styczeń 2015 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaptorqPL 0 Napisano 19 Styczeń 2015 Chętnie dołącze do aktywnego klubu, RaptorqPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrPunkier 4 Napisano 19 Styczeń 2015 W ogóle nie ma opcji wyścigów międzyklubowych, wyłącznie "dedmecze" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 19 Styczeń 2015 Spoko,coś mi się pomyliło,czyli będąc w klubie ,gram z innymi z innych clubów i nabijam dzięki temu pkt dla swojego.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrPunkier 4 Napisano 19 Styczeń 2015 Zgadza się. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 19 Styczeń 2015 Zalozylem nowy klub. Wyslalem jeszcze wam zapki na PSN. Akceptujcie to was dodam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shatan 48 Napisano 19 Styczeń 2015 (edytowane) Zalozylem nowy klub. Wyslalem jeszcze wam zapki na PSN. Akceptujcie to was dodam. siema, też jestem chetny mam 31 poziom mój PSN to szatan91 Edytowane 19 Styczeń 2015 przez Shatan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 19 Styczeń 2015 siema, też jestem chetny mam 31 poziom mój PSN to szatan91 Spoko, wysłałem zapke PSN. Już będzie nas 3, tak więc jeszcze trzy miejsca i full :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matii26 3 Napisano 19 Styczeń 2015 Spoko, wysłałem zapke PSN. Już będzie nas 3, tak więc jeszcze trzy miejsca i full Dostałem zaproszenie więc wieczorem jakoś dołączę do klubu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Erlanhess 20 Napisano 19 Styczeń 2015 Jeśli znalazłoby się miejsce to również z chęcią bym dołączył :D Na razie lvl 17,ale rośnie. PSNid obok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 20 Styczeń 2015 Ja mam 9 ale walczę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOSAmisiu 5 Napisano 20 Styczeń 2015 Jak jest miejsce w dobrym polskim klubie poprosze o dodanie KOSAmisiu84 . z gory dziekuje dozobaczenia pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mefju7 7 Napisano 20 Styczeń 2015 (edytowane) Witam. Obecnie jeżdżę dla jakiegoś nedznego klubiku.. mam lvl 50 i każdego dnia nabijam punkciki;) mile widziane zaproszenie do klubu zdobywajacego regularnie punkty.psn: Mefju7 Edytowane 20 Styczeń 2015 przez Mefju7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zales00 6 Napisano 20 Styczeń 2015 zales00 również poproszę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
liljon 145 Napisano 20 Styczeń 2015 (edytowane) Szukam aktywnego klubu, id fullahead13 Edytowane 21 Styczeń 2015 przez liljon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 21 Styczeń 2015 Hej wszystkim! Zapraszam w imieniu moim i kumpli do klubu Maka Paka.(Klub jest otwarty na zaproszenia, można z buta dołączać). Dopiero co powstały klub zrzesza fanów maści wszelakiej. pasjonatów gier, konsol. Zawsze można pogadać i pośmiać się na HS, nie ma u nas żadnego ciśnienia na wynik - liczy się tylko zabawa. Jeśli nie macie z kim grać to pograjcie z nami :) Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwcio 1 Napisano 21 Styczeń 2015 Maka paka dołaczyłem do was:) nie przejmowac sie moim poziomem:D gre mam od wczoraj:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
liljon 145 Napisano 21 Styczeń 2015 Ja również się dołączyłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Erlanhess 20 Napisano 21 Styczeń 2015 To klub macie zapełniony, bo i ja dołączyłem. Będziemy grać w grę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niagar 29 Napisano 21 Styczeń 2015 Jak jest gdzies miejsce w klubie to chetnie dolacze psn.niagar76 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 21 Styczeń 2015 Super Panowie, grać, cieszyć się i dodawać do znajomych z wiadomościa ze z maka paka driveclub i bedziemy grali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach