DarkMonk__ 8 Napisano 23 Styczeń 2015 (edytowane) Dziś zakupiłem grę i chętnie dołączę do jakiegoś klub. Jeżdżę bez spinania pośladków i ... tak pod wpływem :p Edytowane 23 Styczeń 2015 przez DarkMonk__ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biernacik94 2 Napisano 24 Styczeń 2015 psn: Biernacik94 10 poziom kierowcy obecnie, chętnię dołączę do jakiegoś klubu, mam trochę doświadczenia w innych grach wyścigowych jak F1 czy Forza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 24 Styczeń 2015 Chętnie dołączę do jakiegoś Clubu PSN : Rastamanius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radical 17 Napisano 24 Styczeń 2015 Założyłem nowy klub "Auto pwnage". Mój nick to na psn Radicai. Zapraszam wszystkich chętnych. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mefju7 7 Napisano 24 Styczeń 2015 Szukam 3-4 wysokopoziomych(30-40+), Aktywnych graczy do stworzenia solidnego i silnego klubu. Mniej liczy się lvl, bardziej aktywność! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 25 Styczeń 2015 Moonlightbringer <------------- szukam jakiegoś klubu :) proszę o zaproszenia :thumbsup:Dopiero rozpoczynam zabawę z grą :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubuhh 44 Napisano 25 Styczeń 2015 Szukam 3-4 wysokopoziomych(30-40+), Aktywnych graczy do stworzenia solidnego i silnego klubu. Mniej liczy się lvl, bardziej aktywność! Pozdrawiam Ja chętnie, 39 poziom, bo mój klub trochę zamula a liczę na jakiś klub gdzie będziemy mieli dużo wyzwań :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mefju7 7 Napisano 25 Styczeń 2015 Ja chętnie, 39 poziom, bo mój klub trochę zamula a liczę na jakiś klub gdzie będziemy mieli dużo wyzwań :)Dwoch to jednak trochę mało...poczekajmy może ktoś jeszcze będzie chętny i zakładamy;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 26 Styczeń 2015 Ja też chętnie pojeżdżę w aktywnym klubie, Mefju7 wysłałem Ci wiadomość na pleju. HS jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mefju7 7 Napisano 26 Styczeń 2015 Ja też chętnie pojeżdżę w aktywnym klubie, Mefju7 wysłałem Ci wiadomość na pleju. HS jest. Widzialem, skończę grać w GTA to Ogarne;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mefju7 7 Napisano 26 Styczeń 2015 Chętnie dołączę do jakiegoś Clubu PSN : RastamaniusNapisałem do Ciebie, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mefju7 7 Napisano 27 Styczeń 2015 3 wolne miejsc w klubie. Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
melange 0 Napisano 9 Luty 2015 cze szukam nowego klubu śmigam wieczorami poprzednim klubem jestem znudzony bo nikt nie gra i smutno trochę lv36 chyba jak ktoś ma miejsce to chętnie dołączę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mefju7 7 Napisano 9 Luty 2015 cze szukam nowego klubu śmigam wieczorami poprzednim klubem jestem znudzony bo nikt nie gra i smutno trochę lv36 chyba jak ktoś ma miejsce to chętnie dołączęZnajdź mnie pod takim samym Nickiem i dołącz do klubu w którym jeżdżę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
melange 0 Napisano 9 Luty 2015 Znajdź mnie pod takim samym Nickiem i dołącz do klubu w którym jeżdżę daj nazwe klubu bedzie szybciej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mefju7 7 Napisano 9 Luty 2015 daj nazwe klubu bedzie szybciejKnaggerTeamPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bona 0 Napisano 14 Luty 2015 Chętnie dołącze do jakiegoś klubu. PSN:Bonaboy7thst Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loopeez 5 Napisano 17 Luty 2015 Też chętnie bym się przyłączył do klubu jak szukacie chętnego i hardcorowego kierowcy zapraszajcie, dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi1775 0 Napisano 18 Luty 2015 (edytowane) Witam jak coś tu macie mój nick rafi1775 Edytowane 19 Luty 2015 przez rafi1775 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz1501 84 Napisano 25 Luty 2015 (edytowane) Od dziś posiadam Driveclub, również chętnie dołączę do jakiegoś klubu żeby zobaczyć 'z czym to się je' Jak na razie poziom 19, mam nadzieję że szybko się będę uczył.psn: stolar_7 Edytowane 26 Luty 2015 przez Mariusz1501 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mefju7 7 Napisano 26 Luty 2015 Szukam aktywnego i dobrego klubu. Wszystkie gwiazdki(bez nowych dodatków) id: mefju7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek22 3 Napisano 27 Luty 2015 (edytowane) Zapraszam do dołączenia do klubu: Arcasso Club PL Edytowane 27 Luty 2015 przez arek22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSDeliQuent 1 Napisano 2 Marzec 2015 szukam jakiegoś ogarniętego klubu, mam 27 lat, chcę sobie kulturalnie pośmigać po torze. Jest tu jakaś grupa ? mój nick to MSDeliQuent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 2 Marzec 2015 Szukam klubu. Gram w DriveClub regularnie. Nie za dobrze, ale cały czas się uczę i gra sprawia mi wielką frajdę :) Mam 28 poziom kierowcy. Nick w grze Yotamus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz1501 84 Napisano 3 Marzec 2015 (edytowane) A może ktoś założy jakiś klub skoro pojawia się tu coraz więcej chętnych do uczestniczenia w jakimś ogarnięty i rozwijającym się zespole ;) Sam mam 27 poziom i chętnie bym się do czegoś takiego przyłączył. Edytowane 3 Marzec 2015 przez Mariusz1501 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach