Skocz do zawartości
Kryształ

Kanał Youtube( moja pasja do gier)

Rekomendowane odpowiedzi

Leci Sub ode mnie w końcu jakieś gameplaye konsolowe wszędzie tylko PC, tak samo kolekcjonerzy i unboxingi króluje PC. Będę śledził twoje poczyniania, jesteś również kolekcjonerem gier?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie miałem sporo gier ale prowadziłem raczej system przejdę sprzedam lub wymienię ,dopiero od 2 miesięcy postanowiłem kolekcjonować gry , w zasadzie zawsze wolałem pogrywać na konsoli niż na PC.

Edytowane przez Kryształ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chcesz przyciagnac widownie powinienes zakupic ps4,potencjalny widz majac do wyboru gameplay z tej samej gry na ps3 i ps4 wybierze ps4... No i avermedie zmienic na ta z wyjsciem hdmi,bo chyba chinchowej uzywasz - jakosc nie powala... Ale przyciagniecie potencjalnego widza bedzie kosztowalo sporo czasu i pieniedzy,jak nagrywasz po to by nagrywac to problemu nie ma ale widzowie imo sie nie pojawia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nagrywam bo od kilku lat o tym marzyłem i chciałem realizować swoje hobby,nie interesują mnie zarobki na YT,nie szukam mega popularności, teraz odniose sie do twoich wpisów :)

"Jesli chcesz przyciagnac widownie powinienes zakupic ps4"

Tak chce sobie kupić PS4 taka kolej rzeczy najpierw  Psone,Ps2,Ps3 to teraz czas na Ps4 moze w 2015 roku

"No i avermedie zmienic na ta z wyjsciem hdmi,bo chyba chinchowej uzywasz - jakosc nie powala..."

Jak dla mnie jakość wystarczająca jak  na moje umiejętność ,popatrz też na to z innej strony , ja to robię gdy mam chwilkę wolnego czasu,nagrywarkę zakupiłem jako sprzęt dedykowany do konsoli PS3 i Xbox 360 i jest to moje hobby nie robie tego by sie sprzedawać i trzepać mamone patrz Rock,Rojo

"przyciagniecie potencjalnego widza bedzie kosztowalo sporo czasu i pieniedzy"

Tak poświęcam dość dużo czasu na to i wydałem też nie mała sumke już ale jest to moje hobby wiec nie żałuje a widzowie ? ktoś zawsze tam przyjdzie i coś zobaczy

Ja to już pisałem w kilku postach nagrywanie filmów z gier i gadka do tego to tylko i wyłącznie moje zajęcie w wolnej chwili.Jeden zbiera znaczki pocztowe,drugi lubi piłkę nożna i się tym interesuje a jeszcze inny lubi sprzęty.To tylko moje hobby. Co do jakości nagrań czy też mojego głosu od czegoś trzeba zaczać i nie każdy startuje i kupuje przykładowo mikrofon pojemnościowy Blue Yeti o wartości 500 zł z czasem sobie poprawie to i owo wiec odpuście te kwestie już bo wiele osób piszac myśli o tym że robie to po to by hajsy jakieś na tym nabijać co jest lekko smutne :) nie nastawiam się na zarabianie pieniążków na tym portalu nie o to mi chodzi....Robie to z czystej pasji do gier i z tego że lubie grać a że mam okazje pokazać swoje wypociny to tym bardziej postanowiłem sobie takie konto utworzyć myślę że rozwiązałem kilka kwesti nurtujących was .

Edytowane przez Kryształ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hobby srobby, jak ktoś zbiera znaczki to chce mieć najrzadsze , unikatowe, ktoś zaintetresowany piłka wykupuje pakiety w TV, jeździ na mecze, a ten co interesuje się sprzętem chce mieć jak najlepszy albo jak najwięcej, wiec usprawiedliwianie jakiejkolwiek marności słowem hobby jest słabe :-)

Ja chciał bym się sprzedać jak Rock, Ty tez uwierz, wykręca wielkie sumy na tym wszystkim :-)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że nie mam moderatora w tym temacie bo wszystkie dziwne wpisy bym po  prostu usuwał albo edytował i dajcie już spokój z  ta kasa nie przyjmujecie tego do wiadomości że robię to tylko z chęci do gier i dlatego że chciałem sobie zrobić taki mały kanał i że jest to moje hobby to co mnie ciekawi daje mi jakaś radość itd wiec od dzisiaj nie odpisuje już na teksty typu "robisz to dla kasy" "czemu nie masz mikrofonu zajebistego"

Jeśli ktoś chcesz to niech wyraża swoja negatywna opinie bądź pozytywna

Edytowane przez Kryształ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kryształ - mnie tego typu kanały ani grzeją ani ziębią, zlewam je totalnie ale dyskusja wtoczyła się na ciekawe tory. Ja to widzę tak, że spodziewałeś się ochów i achów oraz klaskania, a na każdą propozycję ulepszenia (raczej nie krytykę tylko życzliwe propozycje widzę) reagujesz jak zahipnotyzowany człowiek sekty "to moje hobby/pasja". To widzę, że słabą więź masz z tym hobby czy pasją. Moją pasją są stare samochody i jak kupiłem starego Żuka, to nie jeżdżę rozklekotanym tylko staram się go doprowadzić do stanu fabrycznego (o ile nie lepszego). Pasją mojego kolegi jest gra na gitarze, więc nie gra na Staggu, tylko co jakiś czas przeskakuje na coraz wyższy level kupując coraz to bardziej wypasione Fendery, do tego wzmacniacze, efekty i inne rzeczy. Każdy swoją pasję kocha i stara się ją rozwijać. Ty się zamknąłeś na pewnym etapie i uważasz, że to jest już zajebiście. Sorry jak dla mnie to ch** nie hobby, bo pasjonat jest zakochany w tym co robi bezgranicznie i każdą sugestię, która może pomóc realizować to hobby, łyka jak pelikan. U Ciebie jest to takie, cytując Więckiewicza z "baby są jakieś inne", mławe.....

Edytowane przez zmstr
  • Like 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kryształ - mnie tego typu kanały ani grzeją ani ziębią, zlewam je totalnie ale dyskusja wtoczyła się na ciekawe tory. Ja to widzę tak, że spodziewałeś się ochów i achów oraz klaskania, a na każdą propozycję ulepszenia (raczej nie krytykę tylko życzliwe propozycje widzę) reagujesz jak zahipnotyzowany człowiek sekty "to moje hobby/pasja". To widzę, że słabą więź masz z tym hobby czy pasją. Moją pasją są stare samochody i jak kupiłem starego Żuka, to nie jeżdżę rozklekotanym tylko staram się go doprowadzić do stanu fabrycznego (o ile nie lepszego). Pasją mojego kolegi jest gra na gitarze, więc nie gra na Staggu, tylko co jakiś czas przeskakuje na coraz wyższy level kupując coraz to bardziej wypasione Fendery, do tego wzmacniacze, efekty i inne rzeczy. Każdy swoją pasję kocha i stara się ją rozwijać. Ty się zamknąłeś na pewnym etapie i uważasz, że to jest już zajebiście. Sorry jak dla mnie to ch** nie hobby, bo pasjonat jest zakochany w tym co robi bezgranicznie i każdą sugestię, która może pomóc realizować to hobby, łyka jak pelikan. U Ciebie jest to takie, cytując Więckiewicza z "baby są jakieś inne", mławe.....

Zgadzam się z Tobą w 100%.

Dodam tylko od siebie, że użytkownik "Kryształ" na moje pytanie, które brzmiało:

Mógłbyś podać pełną nazwę nagrywarki ?

Odpowiedział:

Zbyt wiele nagrywarek nie ma wiec google ci pomogą

Kanał na YouTube, to nie tylko wrzucanie filmów ale również relacja z widzami. Z takim nastawieniem raczej nie zyskasz widzów. Jeśli uważasz, że robisz to, bo lubisz "hobby", to weź się w garść, bo na chwile obecną jest marnie. Mam nadzieje, że moja skromna fala krytyki doda Ci pozytywnej motywacji, a nie wręcz odwrotnie.

Butcher5005.png

Edytowane przez BUTCHER991

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

dlaczego wrzucasz kartę gracza do posta? :D

Co ona ma wspólnego z Twoją wypowiedzią? :D

Edytowane przez matispidi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę wywoływać żadnych gównoburzy, ale temat DJYano z jego kanałem został bez pardonu zamknięty(jeśli nie wyrzucony całkiem), a był prowadzony dużo profesjonalniej. No chyba, że słowem hobby można wszystko usprawiedliwić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

dlaczego wrzucasz kartę gracza do posta? :biggrin:

Co ona ma wspólnego z Twoją wypowiedzią? :biggrin:

Może dlatego, że to moja karta? :)

A Ty czemu wrzucasz kartę gracza do swojego posta? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pasza dostał dzisiaj 10k donate'a :biggrin: Tzn jakiś czas temu 6,5 i dzisiaj 3,5 żeby było 10k (od jednej osoby)  :biggrin: Ja pierdziele

Edytowane przez MichalEEEk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dalej sobie nagrywam na swój kanał :)

i planuje jakiegoś nowego Co-Opa w Dead Island Ripitade może też bedzie  BF3 (Multi) i być może Cod:Bo2 bo zrezygnowałem z AW najnowszej części.Jakoś się samo kreci :) Edytowane przez Kryształ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masakra, swoją drogą ciekawe kto to przelał :) byle kto nie posiada takiej kasy normalnie na swoim koncie, a tu typ daje strimerowi :D To ten Pasha co grał w pentagramie ?:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masakra, swoją drogą ciekawe kto to przelał :) byle kto nie posiada takiej kasy normalnie na swoim koncie, a tu typ daje strimerowi :biggrin: To ten Pasha co grał w pentagramie ? :P

Przelał mu to pewien koleś z Dubaju, który jak sam twierdzi, ma już lekko wyje*ane na pieniądze :P W garażu 3x złote Lamborghini i inne takie rzeczy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masakra, swoją drogą ciekawe kto to przelał :) byle kto nie posiada takiej kasy normalnie na swoim koncie, a tu typ daje strimerowi :biggrin: To ten Pasha co grał w pentagramie ? :P

Ten sam :) Pasha ze Złotej Piątki :) teraz gra w Virtus Pro. 

Motar2k nie tylko jemu przelał taką kasę. Shox, Scream to tylko kilku zawodników, którzy dostali od niego donacje :) Pasha dzisiaj dostał 15k$ czyli z wcześniejszymi ponad 25k$ :)

30 latek mieszkający w Dubaju mający swoją firmę :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze bedzie tak ze szejk sie rozpedzi i milionera z Pashy zrobi ;p albo zlote Lambo mu wysle ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze bedzie tak ze szejk sie rozpedzi i milionera z Pashy zrobi ;p albo zlote Lambo mu wysle ;p

Pamiętam jak mu wysłał 1k$ to myślałem, że Pasha zawału dostanie :D

Czekamy na 20k$ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj komuś gul poszedł :D Do końca jego historii nie znam ale zjadł zęby na graniu - CS 1.6, sam jarałem się Pentagramem za młodego jak się pykało w CSa. Skoro może tak zarabiać, to czemu tego nie robić ? w porównaniu do reszty strimerów z PL to jest PRO GRACZ :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Granie w Csa to jego praca. Niesamowicie przyjazny i pogodny człowiek. Jakbyś pooglądam czasami streama to byś wiedział ;) Fajnie, że ktoś go wspiera. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi