DOMIN@TOR_88 187 Napisano 9 Październik 2014 Mithrarin Unlock all other TrophiesDefused Defeated FuseWaters of LifeDefeated Lady Tethys High SpiritsDefeated Baron Kane...And the Dust SettlesDefeat General Gaius Friend of FalanaCompleted 5 SidequestsHero of FalanaCompleted 10 SidequestsSavior of FalanaCompleted 20 SidequestsA Decent Start...Successfully complete a 200+ hit comboThat's More Like ItSuccessfully complete a 1000+ hit comboBringer of DeathKill 500 EnemiesPush and TurnUnlock a Treasure Chest Wait, aren't you...?Unlock a Cage and Rescue a FriendBaker's DozenHang out with Twelve Friends in the SanctuaryDistant ThunderUse the DUST STORM on Fidget's Projectiles Well on your WayPick Up an Ability OrbWith Great Power...Level Up by Assigning Skill GemsAn Impressive DisplayEarn a Four-Star Rating in any Challenge Arena The Stuff of LegendsEarn a Four-Star Rating in EVERY Challenge ArenaBlue BomberSimultaneously Kill 6 Enemies with a Single BombParagonOpt out of putting poison ivy into Gianni's laundryRenegadeReign chaos by putting poison ivy into Gianni's laundryCutting it CloseSuccessfully Parry with less than 10% health remainingTinkererCraft an item from a blueprintBad TherapistBug MattiOpposite of FailComplete all Fale QuestsAbove and Beyond the CallComplete the Game on Tough or Hardcore settingSad Way to GoKill an enemy with the slide attackOne Last WishFulfill Bopo's wish for snowThe Blacksmith of Archers' PassMeet HaleySilence Those GunsDestroy every enemy Cannon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 14 Październik 2014 Proszę mi wytłumaczyć jak zrobić trofeum RENEGADE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris80 12 Napisano 14 Październik 2014 Proszę mi wytłumaczyć jak zrobić trofeum RENEGADE :) Musisz zaakceptować quest w Aurora village od dziewczyny szukającej swojego brata, nastepnie udać sie do Gianni w tejże wiosce (stylizowany na włocha koleś) i odnaleźć dla niego pranie , jak już będziesz w tym punkcie Fidget podrzuci pomysł żeby natrzeć jego ciuchy trującym bluszczem (poison ivy) i trofek wpadnie jak oddasz ciuszki Gianniemu. Good luck 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 14 Październik 2014 Już wiem o co chodzi. Po prostu wcześniej wybrałem inną opcję i wpadło mi trofeum o nazwie PARAGON. Ale jak napisał kolega @SephiroT, pół godzinki od początku gry i po sprawie ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 15 Październik 2014 Zazdroszczę graczom, którzy zrobią 4* we wszystkich wyzwaniach. Mi tylko tego brakuje do platyny, za cholerę nie mam cierpliwości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 15 Październik 2014 Ja też nie mam cierpliwości i kończy się to często darciem papy , ale zwarłem poślady i jakoś poszło. W sumie dwa są proste. Trzecie te z filmiku też będzie proste, tylko spisz na kartce kolejność wskakiwania do orbów. Ja mam kiepską pamięć i co trzy pauzowałem grę i zaglądałem w ściągę :) Z pozostałymi trzema będzie nieco trudniej, ale też sobie poradzisz. Pamiętaj że co kilka prób będziesz coraz lepszy. Ja powtarzałem każde kilkanaście razy aż w końcu weszło, mimo że też w siebie nie wierzyłem. Niech moc będzie z tobą ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 15 Październik 2014 (edytowane) Do skasowania :) Edytowane 17 Październik 2014 przez DOMIN@TOR_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 22 Listopad 2014 Panowie mam problem przy trofeum z 12 znajomymi. Otóż gdy próbuję zebrać Spelunky girl, na filmikach widać jak ludzie wyskakują na podmuchu powietrza/pary w górę i tam doskakują.Jak wykonać taki skok?? Fabularnie jestem: Początek rozdziału 5. Po uruchomieniu pompy wody, generatora i odkryciu ciała kogoś tam. Od starca otrzymałem żółty kryształ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyszt 24 Napisano 22 Listopad 2014 Rób wszystko normalnie. Niedługo powinieneś odblokować umiejętność takiego skakania. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach