SephiroT 5981 Napisano 18 Kwiecień 2015 Pobaw się kalibracją w grze, brzmieniem na gitarze, pokrętłem głośności. Jest to denerwujące ale nie przeszkadza to grze w poprawnym rozpoznawaniu dźwięków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2010cobra25 0 Napisano 18 Kwiecień 2015 (edytowane) OK dzięki za radę spróbuje . Wydaje mi się że to przez najcięższa strunę . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Edytowane 18 Kwiecień 2015 przez 2010cobra25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 20 Kwiecień 2015 Przeczytałem wątek i nakręciłem się na tą grę ale boję się, że mój sprzęt odstraszy mnie od niej. Mam elektryka firmy Stagg, szybko się rozstraja, dźwięk też nie należy do najlepszych. Niby kiedyś mi się dobrze na tym grało, ale jak mi szalony na punkcie gitar kolega pożyczył oryginalnego Telecastera, nie mogę na ten swój wynalazek patrzeć i mam dylemat.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 20 Kwiecień 2015 Dźwięk jest nie ważny - gra emuluje własne brzmienia. Nastroić możesz w każdej chwili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 20 Kwiecień 2015 Panowie, czy ta gra ma wybór ścieżki? Otóż swego czasu, za młody, dużo grałem na gitarze basowej i to ona mnie kręci. Także kupiłbym sobie grę i jakiegoś 5trunowego Thunderbirda, aby pograć. Tylko, czy Rocksmith jest przystosowany do tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 20 Kwiecień 2015 Są trzy tryby. Gitara prowadząca Gitara rytmiczna. Gitara basowa. Do tego jeszcze niektóre utwory mają alternatywne aranżacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach