PasztetR-Sl 2 Napisano 15 Listopad 2014 Witam. Czy są jakieś gry wykorzystujące kamerkę od Sony? Przeszukałem allegro, sklepy internetowe i zadnych takich gier nie znalazłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 16 Listopad 2014 Just Dance 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PasztetR-Sl 2 Napisano 16 Listopad 2014 Prócz tego? Jakieś sportowe, akcji, etc? Ew czy w ogóle, o ile nie ma, wyjdą takie gierki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 16 Listopad 2014 Alien ale to taki tam bajer przy wychylaniu się i rozglądaniu. Na razie bieda :) Ale nie długo pewnie wypuszczą jakieś champions sports ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szalony_szaleniec 4 Napisano 16 Listopad 2014 Szczerze mówiąc pod tym względem zazdrosze xbox.Tam jest sporo gierek na kamerkę i niektóre naprawdę fajne zwłaszcza do grania z dziećmi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 16 Listopad 2014 (edytowane) Mnie szlag trafia, bo sprzedają kamerkę a 0 gier dla dzieci, czekam na jakąś kolorowa gierkę jak na zbawienie, nie wiem co kolwiek, łapanie motylów..... Edytowane 16 Listopad 2014 przez BogitoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 16 Listopad 2014 War Thunder - rozglądanie po kokpicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 18 Listopad 2014 Też dzisiaj szukałem w necie info w tym temacie, bieda. ROK po premierze, nic nawet dla dzieciaków "na Mikołaja". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 18 Listopad 2014 Nie chcą naszej kasy, co zrobić ;) będzie więcej na piwo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 19 Listopad 2014 dlatego ze bieda to kamerka poszla na sprzedaz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 19 Listopad 2014 Just Dance 2014Teraz jeszcze Just Dance 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 21 Listopad 2014 I Rabbids Invasion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szalony_szaleniec 4 Napisano 1 Grudzień 2014 Rabbids Invasion zakupiłem w akcie desperacji.Powiem tyle ,że mojemu siedmioletniemu synowi bardzo się podoba a mi nie specjalnie podeszła do gustu.Tak czy inaczej jak patrze na gry na x boxa które wykorzystują kamerkę to mnie szlag trafia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 11 Grudzień 2014 Czy Just Dance 2014 dobrze wykrywa ruchy w kamerze PS4 ? Chcę coś kupić aby kamerka się nie kurzyła, a moja 4 letnia córka uwielbia tańczyć to może coś pobryka po parkiecie. Nie chcę jednak żeby jej szlag nie trafił jeżeli kamerka będzie źle ruchy wykrywała. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach