azrael88 70 Napisano 5 Grudzień 2014 Sithman: To niepokojące :) Ivraas: Jak to nie będziesz mógł? Ja nie mam żadnej podstawki, ps4 to kanciasty klocek, bardzo stabilnie stoi na bocznej ściance. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 5 Grudzień 2014 Noo, z tym kanciastym klockiem, to ja się nie zgadzam , już bardziej pasuje to określenie do konsol innej znanej marki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 5 Grudzień 2014 Można się zgadzać lub nie. Fakt jest taki, że projektanci obu zabawek bryłę ciosali siekierą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 5 Grudzień 2014 moja konsola stoi na oficjalnej podstawce jak narazie nie widzę zadnych problemów wcześniej prawie lezała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Grudzień 2014 moja konsola stoi na oficjalnej podstawce jak narazie nie widzę zadnych problemów wcześniej prawie lezałaPrawie leżała? Pod skosem byla? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ivraas 53 Napisano 5 Grudzień 2014 (edytowane) Sithman: To niepokojące :) Ivraas: Jak to nie będziesz mógł? Ja nie mam żadnej podstawki, ps4 to kanciasty klocek, bardzo stabilnie stoi na bocznej ściance. No wiadomo że będzie stała stabilnie, jest dosyć szeroka. Tylko myślałem że coś będzie nie tak z chłodzeniem albo samym sprzętem jeżeli postawię ją pionowo, dlatego wymagana jest podstawka. U mnie w domu ciągle lata 80/90, mam lampowe telewizory, przez co jestem zmuszony do gry na monitorze komputera, a to jest dosyć problematyczne, bo mam tam strasznie mało miejsca, idealnie byłoby ją postawić w pionie, przez co nie musiałbym się kłopotać z przepinaniem różnorakich kabli, zwłaszcza tym od sieci. No nie ważne... Czyli spokojnie można ją postawić bez żadnych podstawek? Można się zgadzać lub nie. Fakt jest taki, że projektanci obu zabawek bryłę ciosali siekierą. Za ładna to ona nie jest, ale ulokowana na czarnej szafce zmywa się z otoczeniem ;D Edytowane 5 Grudzień 2014 przez Ivraas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 6 Grudzień 2014 U mnie zawsze stała bez podstawki. Od paru tygodni mam oficjalną podstawkę i prezentuje się jeszcze lepiej ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 11 Grudzień 2014 Stoi. PS3 tez stoi od jakichs 2 lat. Moze te rozne dziwne problemy z wysuwaniem plyt mnie nie dotycza, bo czarnula stoi na bacznosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tubi 13 Napisano 17 Grudzień 2014 Podstawka jest by odkryć wloty powietrza. Grałem w kill zona bez podstawki i z podstawką. W pierwszej sytuacji konsola chodziła jak odkurzacz, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1990004 35 Napisano 17 Grudzień 2014 Temat o podstawach wiec zapytam wiecie gdzie mógł bym dostać biała oficjalna podstawka przeszukałem allegro i znalazłem tylko jedną biała ale niestety nie od Sony a rtv Saturn i inne nie mają? .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 17 Grudzień 2014 Nie wiem jak u Ciebie w MM, ale w Wawie na ostrobramskiej normalnie na półce wiszą białe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1990004 35 Napisano 17 Grudzień 2014 W szczecinie niestety nie dlatego pytam czy ktoś może widział w jakimś sklepie internetowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 17 Grudzień 2014 To jakiś problem zamówić sobie online w MM skoro np. w Warszawie mają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1990004 35 Napisano 17 Grudzień 2014 Ale wchodziłem na stronę po twoim poście i widocznie mają tylko u ciebie bo na stronie jest tylko czarna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 17 Grudzień 2014 Ale wchodziłem na stronę po twoim poście i widocznie mają tylko u ciebie bo na stronie jest tylko czarna Na ultima.pl jest dostępna. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1990004 35 Napisano 17 Grudzień 2014 Dzięki wielkie tam nie sprawdzalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 24 Grudzień 2014 Oryginalna podstawka ma takie jakby zatrzaski do obudowy. I spojrzałem na konsole z jej lewej strony i patrze, faktycznie w 1/3 dlugosci sa te "wyloty" po jednym/dwoch ustawione prostopadle do konsoli. Ok spoko czyli ps4 się nie przewroci. Chwila! To z lewej strony ! A podstawka powinna byc z prawej. Spojrzałem na zdj podstawki i te wyloty sa pod ukosem. Tylko zastanawia mnie czemu skoro robią dedykowana podstawke (za prawie 100zl) to czemu nie zrobili specjalnych otworów pod podstawke? Z lewej strony to tak wygląda ale to nie ta strona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 25 Grudzień 2014 Fajny masz problem. Ja używam oryginalnej podstawki od początku i wszystko jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 25 Grudzień 2014 Dlaczego tylko z prawej? A jak stoi po prawej od telewizora to ma być plecami do telewizora? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 25 Grudzień 2014 Dlaczego tylko z prawej? A jak stoi po prawej od telewizora to ma być plecami do telewizora? No tak, nawet widzisz po znaczku playstation na konsoli. Zrobiony tak jakby ps4 miałoby cały żywot stac na prawym boku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 25 Grudzień 2014 A po znaczku sony i ps4 widzę ze powinna lezec ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 26 Grudzień 2014 Choinka stoi, konsola stoi, a PSN leży... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobong 0 Napisano 6 Luty 2015 (edytowane) Warto kupić ,chociażby na Allegro, nawet te za 14 z czy nic to nie daje w rzeczywistości ? Edytowane 6 Luty 2015 przez kobong Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 6 Luty 2015 Czy stoi czy leży 2 tysiące dałem za te cudo i powiem krótko jak w pionie coś za mocno buczy i słychać że męczy się nie miłosiernie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 8 Luty 2015 moja 20th edition szara .. xD stoi i pieknie sie prezentuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach