Rambo8 362 Napisano 30 Listopad 2015 Broń ma osobny prestiż (można wbić 2 prestiże na broń) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 30 Listopad 2015 Ma ktoś ochotę przejść kampanie na jakimś wyższym poziomie trudności i wbić trofea? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 30 Listopad 2015 Ktoś rżnie od 21 w multi? Trza nakładki popróbować ;) Boje się, że się oduczę grać na zwykłych niskich nakładkach i potem ani tu ani tu gry nie będzie xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 1 Grudzień 2015 Tabcio, żeby się oduczyc, trzeba się najpierw nauczyc grać :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 1 Grudzień 2015 Tabcio, żeby się oduczyc, trzeba się najpierw nauczyc grać :DTak, tak ;) oczywiście ;)Ja już pogralem tymi nakładami - celność lepsza, ale mam dyskomfort gry. Wysłane z Meizu M2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ysy2007 0 Napisano 1 Grudzień 2015 Witam z tego co czytałem to podobno nie ma i nie bedzie klanówek jak w poprzedznich wersjach oraz do nich aplikacji teraz mam pytanko czy moze gdzies ktos sie doczytał badz dowiedział o zmianie sytuacji?Pozdrawiam i zycze miłego skillowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 1 Grudzień 2015 Tak, tak ;) oczywiście ;) Ja już pogralem tymi nakładami - celność lepsza, ale mam dyskomfort gry. Wysłane z Meizu M2 Miałem to samo, ale dziś po dwóch tygodniach grania nie wyobrażam sobie grania bez nakładek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 1 Grudzień 2015 To co polecacie te nakładki czy nie? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 1 Grudzień 2015 (edytowane) To co polecacie te nakładki czy nie? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka TAK, przynajmniej ja. Vortexy Edytowane 1 Grudzień 2015 przez ziolek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 1 Grudzień 2015 Ja także nie wyobrażam sobie granie w strzelanki bez nich. Posiadam Vortexy jakby co. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 1 Grudzień 2015 Ja też polecam Sceptycznie do nich podchodziłem ale kontrola jest dużo większa. Mam Vortexy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 1 Grudzień 2015 Druga broń ozłocona Man O War. A jakie modele macie tych Vortex'ów? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 1 Grudzień 2015 (edytowane) A są jakieś inne Vortexy? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Grudzień 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 1 Grudzień 2015 Może się skuszę, ale cena jest zaporowa. Na razie muszę kupić słuchawki. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 1 Grudzień 2015 Ja mam inne, to samo co Kontrolfreek (porównywalem z kumplem). Na lewą gałkę mam też niższego, ale nie zakładam ;) Wysłane z Meizu M2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 1 Grudzień 2015 Ja musialem folie położyć żeby się nie kręcily ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 1 Grudzień 2015 A mnie powoli nudzi ta gra, gdzie wszczególności dziś chodzą praktycznie tylko trzy mapy, combine to już arcymistrz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 1 Grudzień 2015 (edytowane) Ja musialem folie położyć żeby się nie kręcily ;) Masz zjechane tak nakładki czy analogi, że to się nie chce trzymać? Hmmm.... Może to nie są nakładki na PS4 :-P@ziolek, mnie też już powoli nudzi multi. Dzień w dzień to samo. Dlatego zacząłem coraz więcej grać zombie ;-) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Grudzień 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 1 Grudzień 2015 Wbilem na strone kontrolfreek i vortexy z kodem promocyjnym wychodza po niecale 13$. Przy zamowieniach powyzej 25$ wysylka za free, (do Polski takze) czyli trzeba by kupic przynajmniej 2 sztuki. Wychodzi jakies 51,5zl za sztuke po obecnym kursie Zastanawiam sie czy nie zamowic? Znalazl by sie jakis chetny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 1 Grudzień 2015 (edytowane) Mapy faktycznie powtarzają się 3,4 ale na razie mi się nie nudzi może w zombie też pogram Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka @bany1987 Rozumiem że za sztuke czyli za komplet na pada? Edytowane 1 Grudzień 2015 przez Yarorot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 1 Grudzień 2015 Może źle się wyraziłem irytuje, zombi niestety nie moja bajka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 1 Grudzień 2015 Komplet Yararot Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 1 Grudzień 2015 (edytowane) Szkoda, że KF Black Ops III Jugger-Nog Edition nie można kupić... Czasami się zastanawiam nad tymi gripami do pada, ale ta cena. Chociaż Vortexy do tanich nie należą, a okazały się warte swojej ceny. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Grudzień 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 1 Grudzień 2015 Bo nikt kto kupi dwie małe gumki za 8 dych nie przyzna, że jest... nie, źle, wróć! Jak już się kupuje dwie gumki za 8 dych to muszą być super, znacznie poprawiają celność i teraz dopiero widać prawdziwego skilla, a nie tam... gołe gałki analogowe, pffff, wolne żarty... moja babcia tak gra ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 1 Grudzień 2015 (edytowane) Ja to w ogóle gram bez analogów. Siłą umysłu steruje celownikiem w grze. PS: Ja kupiłem 4 gumki za 7 dych :-P Edit: Widzę, że bany1987 również gra za pomocą mocy. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Grudzień 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach