Senzu 15 Napisano 4 Grudzień 2015 Jakby ktoś jeszcze nie odkrył tak cudownej broni - polecam 48 Dredge. Nie lubię w coda grać LKMami, ale tą bronią to sama przyjemność :D Dzisiaj wpadł 3 prestiż i aż za żeton odblokowałem tę broń, żeby nie musieć czekać aż 34 leveli zanim będę mógł zagrać tym :D dodaj szybkie wyciagnięcie, szybki magazynek i szybkostrzelność i jest kozak :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 5 Grudzień 2015 Jakby ktoś jeszcze nie odkrył tak cudownej broni - polecam 48 Dredge. Nie lubię w coda grać LKMami, ale tą bronią to sama przyjemność :D Dzisiaj wpadł 3 prestiż i aż za żeton odblokowałem tę broń, żeby nie musieć czekać aż 34 leveli zanim będę mógł zagrać tym :DMuszę wypróbować bo jeszcze nie miałem przyjemności Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 5 Grudzień 2015 Da rade jakos szybciej odblokować bron M8A7 czy trzeba czekać na 55level ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 5 Grudzień 2015 Trzeba czekać na 55 level Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 6 Grudzień 2015 Wrzucam fotę dodatku w lepszej jakości. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 6 Grudzień 2015 Niech już dadzą datę premiery :D Chyba się muszę skusić na season passa, tylko ta cena odstrasza mocno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 6 Grudzień 2015 Early 2016. Tyle wiem Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 6 Grudzień 2015 No tyle to i ja wiem z konferencji Sony ;) Ale chodzi mi już o dokładną datę premiery :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 6 Grudzień 2015 (edytowane) Mówi się, że dlc będą wychodzić podobnie jak w poprzednich odsłonach. Czyli Luty-Marzec? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Grudzień 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 6 Grudzień 2015 A dużo się zaoszczędzi na Seasson Passie? Normalnie dodatek kosztuje koło 55 zeta, tak? A Pass 209? Toż to żaden interes. A po za tym nie jesteśmy uwiązani jak nam się gra znudzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 6 Grudzień 2015 (edytowane) fart i do tego killcam :) Edytowane 6 Grudzień 2015 przez Rambo8 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Grudzień 2015 Po kilkudniowej przerwie z dorszem zasiadłem wczoraj i grało się nadzwyczaj dobrze, na 5 meczy ratio powyżej 2 w każdym. Wymiataczem nie jestem i się dziwie. Jakiś patch wyszedł? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 7 Grudzień 2015 (edytowane) Po kilkudniowej przerwie z dorszem zasiadłem wczoraj i grało się nadzwyczaj dobrze, na 5 meczy ratio powyżej 2 w każdym. Wymiataczem nie jestem i się dziwie. Jakiś patch wyszedł? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Ratio powyżej 2 można mieć nawet przy wyniku powiedzmy 6:2 , więc nie trzeba być wymiataczem ;) Edytowane 7 Grudzień 2015 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 7 Grudzień 2015 Po kilkudniowej przerwie z dorszem zasiadłem wczoraj i grało się nadzwyczaj dobrze, na 5 meczy ratio powyżej 2 w każdym. Wymiataczem nie jestem i się dziwie. Jakiś patch wyszedł? Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Nie, wczoraj był 6 grudnia - Mikołaj ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Grudzień 2015 Nie no miałem między 15 a 25 killi na tdm, wszystko wchodziło jak nigdy ale może to kwestia nowego pada albo mikołaja.. Albo po prostu trafialem na chłopców do bicia Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 7 Grudzień 2015 Panowie warto robić prestiż? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 7 Grudzień 2015 Tak. Zawsze, to dodatkowa klasa do wyboru podczas gry. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 7 Grudzień 2015 Ja tam nawet nie zwracam uwagi na te klasy, i tak gram cały czas jedną lub dwoma. Ja prestiżuję, żeby mieć frajdę z nabijania leveli raz po raz od nowa i odblokowywania wszystkiego po raz kolejny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 7 Grudzień 2015 Panowie, może ktoś już się orientuje czy sizon pasa na dwóch można kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 7 Grudzień 2015 Ile Wam zajmuje średnio zrobienie jednego prestiżu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 7 Grudzień 2015 Panowie, może ktoś już się orientuje czy sizon pasa na dwóch można kupić? Mozna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 7 Grudzień 2015 Ile Wam zajmuje średnio zrobienie jednego prestiżu? Zależy ile mam czasu na granie, ale tydzień do dwóch tygodni. Przy 2XP to nawet w jeden weekend wpada prestiż :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 7 Grudzień 2015 Ja mam wrażenie, że idzie dwa razy wolniej niż w poprzednich częściach. Między 20 a 40 lvl wlecze się niemiłosiernie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 7 Grudzień 2015 Ja mam wrażenie, że idzie dwa razy wolniej niż w poprzednich częściach. Między 20 a 40 lvl wlecze się niemiłosiernie. Bo idzie wolniej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Grudzień 2015 Siadło na czoło przed chwilą 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach