SephiroT 5981 Napisano 15 Luty 2016 Przedmioty za które kupujemy dodatkowe rzeczy (stroje, "pieńki", karty itp.) Na przykład za pokonanie przeciwnika S+ z Księgi Bingo mamy po 25 sztuk z każdego przedmiotu (te wszystkie pierdoły które dostajemy za wykonanie różnych czynności podczas walki). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 16 Luty 2016 Mam częstotliwość rozłączeń : 3 tylko dlatego, że nawet po wygranej walce zbyt szybko wyłączyłem grę... co za idiotyzm. Wyszukiwanie przeciwników jest tragiczne, co chwile zrywa połączenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 16 Luty 2016 (edytowane) Na XO sytuacja wygląda podobnie. Online jest praktycznie niegrywalne. Ciekawe czy na PC jest lepiej pod tym względem. Swoją drogą widzę, że w grze już jest sporo dodatkowych kostiumów dla postaci które prawdopodobnie "dostaniemy" wraz z płatnymi DLC... Edytowane 16 Luty 2016 przez Nautilus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 16 Luty 2016 Gdzie Ty widzisz te kostiumy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Luty 2016 W sklepie wielobranżowym Bandai. Odblokowujesz je za kaskę i te wszystkie pierdoły które zdobywasz podczas walki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 17 Luty 2016 Gdzie Ty widzisz te kostiumy? Chociażby w najnowszym wydarzeniu czy survivalu. Niektóre postacie walczą tam w ciuchach które na obecną chwilę nie są w ogóle dostępne nawet w sklepie wielobranżowym Bandai. Miałem nadzieję, że chociaż te kostiumy dla Jinchuriki dostaniemy jako nagrodę za ukończenie wydarzenia. Niestety nic z tych rzeczy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 17 Luty 2016 Część kostiumów (zwłaszcza te z poprzednich części gry) została już zapowiedziana jako 3 DLC (elementy Season Pass'a). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 21 Luty 2016 da sie wylaczyc jakos to idiotyczne pytanie które za kazdym razem pojawia sie po walce? chodzi o to czy zapisac 15min rozgrywki..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach