b0guslaw 1 Napisano 13 Grudzień 2014 Cześć! Dosyć dziwna sprawa. Chciałem sobie ponownie zagrać w Ni no Kuni. Wszedłem do PS Store i ją ściągnąłem. Po zakończeniu ściągania rozpoczął się długi proces instalacji, po czym gra... zniknęła. Próbowałem to robić kilka razy. Za każdym jest to samo. Nie mogę wybrać tej gry z pośród innych zainstalowanych. Jedyny ślad jest pozostawiony w folderze "Narzędzia danych gier". Jest tam plik Ni no Kuni, który waży 16 GB, czyli tyle, ile waży sama instalka. Gdy wchodzę na ten plik to mam do wyboru 2 opcje: usuń i informacje. Wiecie może co może być tego przyczyną i jak to naprawić? Z góry dzięki za szybką pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 13 Grudzień 2014 Ni No Kuni s PSS to dwa pliki. Oba mają w sumie trochę ponad 30GB. Nie jestem pewien ale drugi to chyba demo które też trzeba zassać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 13 Grudzień 2014 W dniu 13.12.2014 o 12:55, malpka napisał: Ni No Kuni s PSS to dwa pliki. Oba mają w sumie trochę ponad 30GB. Nie jestem pewien ale drugi to chyba demo które też trzeba zassać. Ten drugi to afair wszystkie filmiki. Ja pobrałem i zainstalowałem oba i działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b0guslaw 1 Napisano 14 Grudzień 2014 W dniu 13.12.2014 o 12:55, malpka napisał: Ni No Kuni s PSS to dwa pliki. Oba mają w sumie trochę ponad 30GB. Nie jestem pewien ale drugi to chyba demo które też trzeba zassać. Dzięki za pomoc! Rzeczywiście, ściągnłem drugi plik i gra nagle się pojawiła. Temat do zamknięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach