beardo0 236 Napisano 18 Luty 2015 Grał w to ktoś? Teraz jest za ok 48 zł (z ps+) na ps store na Vite z okazji jej urodzin. Gierka na podst komiksu jak The Walking Dead, ja łykam jak pelikan :mage: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 18 Luty 2015 Masz temat w dziale cyfrówek ps3. Dla mnie techniczna kupa, która klimatem i zerowym gameplayem absolutnie tyłka nie urywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 18 Luty 2015 Zależy, co kto lubi, ale jak chcesz gamepleju to se zagraj w Zelde. Gameplay jest głębszy niż w większości gier dzisiaj, bo polega na interakcji z postaciami, interesującej fabule i dialogach. A gra na Vicie wygląda ładnie jak cholera. Nie chodzi w 60 fps, drobne przycięcia się zadarzają, ale to Vita, już się zdążyłem przyzwyczaić dawno temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Luty 2015 Zerowy gameplay akurat w grach od Telltale nie przeszkadza. Chętnie bym sprawdził którąś część na Vicie stety lub niestety ograłem już wszystko na PS3, dublować zakupu nie zmierzam. Może kiedyś wpadnie do plusa, bardzo żałuję że nie ma cross-buy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 28 Grudzień 2015 https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/the-wolf-among-us-episode-1-faith/cid=EP2026-PCSB00450_00-TWAS000000000000 To jest cała gra? Innej wersji na Vite nie ma, a chyba dziwne byłoby płacić 25zł za jeden epizod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 28 Grudzień 2015 @up Cała gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 28 Grudzień 2015 Pojedyncze odcinki zazwyczaj kosztują 21zł. Powinien to być cały sezon. W angielskiej wersji PSS się normalnie nazywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach