Patricko 8082 Napisano 26 Luty 2015 Premiera w czerwcu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 26 Luty 2015 Mniam mniam, palce lizać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 12 Maj 2015 Planuje ktoś kupić ten tytuł ? chętnie bym zagrał w CO OP, ta gra jak żadna inna potrzebuje zgranej paczki do swobodnej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Maj 2015 Podobno wersje konsolowe są strasznie w tyle za tą z PC. Mówiąc krótko, wersje na konsole nie mają żadnego wsparcia od twórców, zwykły skok na kasę. Także poczekałbym z zakupem wersji na PS4 i zobaczył jak się sytuacja rozwinie. A gier do coopa jest juz kilka z Destiny czy Borderlands na czele. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 12 Maj 2015 Gdzie tak czytałeś ? a jakie mają mieć wsparcie ? wszystkie DLC dają przecież. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Maj 2015 Ale co miałem czytać? Przecież kto śledził temat za czasów PS3 to wie jak to wyglądało. Ogromne opóźnienia w dlc, powolne poprawki, itd. W końcu twórcy zaniechali całkowicie support na poprzedniej generacji. Ludzie się już nabijali, że dlc na konsole jest zaraz za Half Lifem 3 :) Także ja bym uważał. Każdy robi co chce, ale na premierę w życiu bym osobiście nie kupił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 12 Maj 2015 Mam wersję na pc i raz w miesiącu jest update na steamie do tego ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
green beret 23 Napisano 20 Maj 2015 Trochę się "latało" z ekipą swojego czasu na ps3 :) heheeh. Gra z niesamowitym potencjałem w/g mnie . Jeden z lepszych coopów . Niemniej jednak tytuł traktowany po macoszemu na konsolach. Wsparcie dla PC nijak nie przekładało sie na konsole . Na paczki trzeba było czekać i czekać . Graficznie uważam ,że nie poprawią za wiele. Ponieważ tak gra nie stoi grafą tylko grywalnością . Poczekałbym jednak na rozwój sytuacji. Tzn. trzeba poczekać czy wogóle ktoś będzie w to grał . Bo to odgrzewany kotlet bez dwóch zdań. I garstka zapaleńców może być nie wystarczająca do fajnej regularnej rozrywki. Podejrzewam też , że w niecały rok po premierze trafi do plusa . A wtedy będzie się działo .......... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 9 Czerwiec 2015 Zamówił ktoś już ?? ja właśnie zamówiłem w akceptowalnej cenie, jak będzie lipa to sprzedam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 11 Czerwiec 2015 http://www.metacritic.com/game/xbox-one/payday-2-crimewave-edition/critic-reviews RECENZJE jak najbardziej ok, minusy w stylu że single jest słaby albo AI kompanów słabe, to żadne minusy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 12 Czerwiec 2015 http://www.metacritic.com/game/xbox-one/payday-2-crimewave-edition/critic-reviews RECENZJE jak najbardziej ok, minusy w stylu że single jest słaby albo AI kompanów słabe, to żadne minusy. Na PS4 już masz średnią 64. Ale 4 oceny to tyle co nic i do tego od mniejszych serwisów. Trzeba poczekać dzień, dwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 12 Czerwiec 2015 no a minusy to takie jak napisałem.. jak ktoś chce grać w to na single to ocena taka może być... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 12 Czerwiec 2015 Ja już dostałem, wysyłajcie zaproszenia jak coś z dopiskiem payday2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 14 Czerwiec 2015 Jest sens grać online we dwóch? Bo słyszałem opinie że lepiej mieć większą ekipę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 14 Czerwiec 2015 Jak są dwie to i 3 się znajdą, nie ma problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 24 Czerwiec 2015 Na dniach będę miał payday2. Chętne, sympatyczne osoby zapraszam do wspólnej gry:) ps4, psn: Kvass1986 (piszcie plis że chodzi o payday) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hunter7 7 Napisano 30 Marzec 2016 Znajdę chętnych do grania z ewentualnym nagrywaniem? :P Nie wiem czy kupować grę bo na PC samemu nie dało się grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wawrzyk 0 Napisano 28 Maj 2018 Odgrzeję kotlet. Czy ktoś jeszcze gra i ma ochotę wspólnymi siłami "kroić hajs" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach