Kenet 263 Napisano 10 Marzec 2015 Niestety nie jestem w stanie kupić każdej gry, w którą chciałbym zagrać/zrecenzować.. czasem muszę poczekać aż uda się złapać używkę lub wymienić grę w akceptowalnej kwocie... stąd opóźnienia... wiele gier omijam bo po prostu nie mam na nie kasy... ale kogo interesują gorzkie żale :PJak zwykle czekam na komentarze te pozytywne i te negatywne... Dying Light może być grą wtórną dla gracza który ma już za sobą wiele godzin w Dead Island. Jednak parkour i zmiany pory dnia sprawiają jednak, że warto sięgnąć po ten tytuł nawet jeśli masz już trochę dosyć zombie mani. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 10 Marzec 2015 Jak zawsze bardzo fajna recka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PapaEmeritus 3 Napisano 10 Marzec 2015 Recenzja bardzo fajna, wszystko zgrabnie fajnie powiedziane bez przynudzania. Gdy w końcu ogram zaległości na PS3 i zakupię PS4 to muszę Dying Light'a ograć ;). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 10 Marzec 2015 (edytowane) Recenzja bardzo fajna, wszystko zgrabnie fajnie powiedziane bez przynudzania. Gdy w końcu ogram zaległości na PS3 i zakupię PS4 to muszę Dying Light'a ograć ;). Dzięki :) te Kilka minut powstawało lekko ponad 5 roboczo-godzin więc naprawdę przyjemnie jest usłyszeć dobry komentarz Edytowane 10 Marzec 2015 przez Kenet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klon95 0 Napisano 12 Marzec 2015 (edytowane) Bardzo dobra recenzja, oglądam cię już od czasów inFMOUS... i jak zwyklę kawał dobrej roboty! Edytowane 13 Marzec 2015 przez klon95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 12 Marzec 2015 Ja też pochwalę, pozytywnych opinii nigdy za wiele i warto, żebyś wiedział, że wykonujesz dobrą robotę :thumbsup: Ogromny plus za to, że nie wydziwiasz na siłę, jak większość youtuberów, aby wyróżniać się nie wiadomo czym na tle innych. Podchodzisz do recenzji profesjonalnie i rzetelnie, masz dobry i wyraźny głos, przyjemnie się ogląda i słucha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach