Angelus528 50 Napisano 23 Marzec 2015 Platynowe trofeumZbierz wszystkie pozostałe trofea Battlefield™ Hardline Gotów do akcjiUkończ prolog w trybie jednego gracza Przymus bezpośredniUkończ odc. 1: „Powrót do szkoły” Jak po wybojachUkończ odc. 2: „Wymeldowanie” Deal? Jaki deal?Ukończ odc. 3: „Przynęta na aligatory” My z tych „dobrych”Ukończ odc. 4: „Sprawa zamknięta” Pewnie masz pytaniaUkończ odc. 5: „Sprawiedliwość” Pada śniegUkończ odc. 6: „Zwinięty interes” Takie rzeczy tylko w HollywoodUkończ odc. 7: „Szklane domy” Odbiorą mi broń po moim trupieUkończ odc. 8: „Nasza własna ziemia” Zarąbiste fajerwerkiUkończ odc. 9: „Dzień Niepodległości” Najlepiej smakuje na zimnoUkończ odc. 10: „Dziedzictwo” Byle tak dalej, detektywie!Zakończ dowolne śledztwo w trybie jednego gracza Takie są zasadyWyeliminuj 10 przestępców, nie zabijając ich, w trybie jednego gracza Ładnie nim telepie!Poraź 5 przestępców paralizatorem T62 CEW w trybie jednego gracza Obserwujemy wasZa pomocą skanera zidentyfikuj 10 poszukiwanych w trybie jednego gracza Zaczynasz łapać, o co chodziOsiągnij 5. poziom eksperta w trybie jednego gracza To cholerstwo nie działaZdezaktywuj 2 skrzynki alarmowe w trybie jednego gracza Kapitan HakWejdź na wysokość 10 metrów przy użyciu wyrzutni haków w trybie jednego gracza Kolejka linowaPokonaj dystans 90 metrów przy użyciu wyrzutni lin w trybie jednego gracza Prawie ekspertOsiągnij 10. poziom eksperta w trybie jednego gracza DetektywUkończ 3 śledztwa w trybie jednego gracza ZbiraninaOznacz wszystkich przestępców widocznych z dachu w odc. 1: „Powrót do szkoły” Prawdziwy bohaterZabij z powietrza przestępcę w odc. „Dzień Niepodległości”, po ucieczce z apartamentu Niech poczują, jak to jestUkradnij T62 CEW z bagażnika radiowozu w odc. 5: „Sprawiedliwość” ChyłkiemPozostań niezauważony w odcinku 5: „Sprawiedliwość” Puk, pukWysadź wytwórnię amfetaminy w odcinku 5: „Sprawiedliwość” Najpierw sprzętZnajdź swoją broń przed rozpoczęciem walki koło przyczep w odcinku „Nasza własna ziemia” Sekrety HollywoodZnajdź ukryte pomieszczenie Roarka w odc. 7: „Szklane domy” Dla mnie karkówkaWyeliminuj kucharza za pomocą grilla w odc. 7: „Szklane domy” Na salonyZnajdź tajne wejście na teren posiadłości w odc. 10: „Dziedzictwo” Sprawa zamkniętaUkończ wszystkie odcinki w trybie jednego gracza na poziomie „Funkcjonariusz” SuperglinaUkończ wszystkie odcinki w trybie jednego gracza na poziomie „Weteran” NiezawodnyUkończ wszystkie odcinki w trybie jednego gracza na poziomie „Hardline” Karząca ręka sprawiedliwościUjmij żywcem wszystkich poszukiwanych w trybie jednego gracza ChojrakWskocz motorem crossowym na tereny posiadłości w odc. 10: „Dziedzictwo” Jeden dobry gliniarzOsiągnij 15. poziom eksperta w trybie jednego gracza Sherlock się kłaniaZakończ wszystkie śledztwa w trybie jednego gracza VabankWygraj po 5 gier online w trybach napadu i krwawej forsy Porażeni z wrażeniaWyeliminuj 25 wrogów przy użyciu T62 CEW w trybie online Faceci z sąsiedztwaZabij po 25 wrogów przy użyciu MAC-10 i dubeltówki w trybie online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 23 Marzec 2015 Moja reakcja jak tu wlazłem i zobaczyłem ten porozjeżdżany tekst; Weź no popraw ciut estetykę tego opisu, wywal też przede wszystkim te statystyki procentowe które zaraz i tak się zdezaktualizują 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawomirWeim 0 Napisano 24 Marzec 2015 udało się! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciech1989PL 6 Napisano 30 Marzec 2015 ktoś się ustawi ze mną na boost trofeów online? tragedia dla mnie ten hardline a brakuje mi tylko trofeów online więc chętnie poświecę jeden wieczór by zamknąć temat i opierdzielić grę… :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 30 Marzec 2015 Jako, że na tym Forum trofea i sprawy z ich zdobyciem są na marginesie, to i ja się tutaj swoim wpisem dostosuje. Trudność wbicia Platyny w porywach 4/10 (pucharek "chłopaki z sąsiedztwa" czasochłonny, jeśli nie skorzystamy z ogarniętego pomocnika). Fun z gry jak dla mnie 8/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciech1989PL 6 Napisano 30 Marzec 2015 ale to robisz ze mna czy nie? bo nie rozumiem… platyna jest bardzo latwa ale wole usprawnic jej wbicie gdyz niezbyt mi sie gra podoba, podeslij mi swoj psn id na priv ja od teraz jestem online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kak-tus 0 Napisano 31 Marzec 2015 ale to robisz ze mna czy nie? bo nie rozumiem… platyna jest bardzo latwa ale wole usprawnic jej wbicie gdyz niezbyt mi sie gra podoba, podeslij mi swoj psn id na priv ja od teraz jestem online Ja bardzo chętnie pomogę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 3 Kwiecień 2015 Trzeba całą grę na hardline przejść czy wystarczy ostatnia misja. Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 3 Kwiecień 2015 (edytowane) Całą grę, można misje dowolnie wybierać z TYM poziomem trudności. Byle ukończyć KAŻDY odcinek. To błahostka, biegnie się niemal, byle do punktu następnego, 80% bez walki :) Niestety jest mały zonk - jak zmienisz choćby w 1 odcinku poziom trudności na "hardline" - zmienia go we wszystkich i wyświetla w ich spisie wszystkie z tym poziomem. Ja szedłem nie po kolei odcinki i zapomniałem, które na hardzie przeszedłem. Myślę sobie, sprawdzę, a tam we wszystkich zaznaczone "hardline", mimo, że na tym poziomie wcześniej zrobiłem tylko 2-3 odcinki :/ Więc lepiej po kolei od pierwszego iść, łatwiej zapamiętać, chyba, że ktoś ma czas to w 3-4 godzinki można przejść całość Edytowane 3 Kwiecień 2015 przez Tomi915 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 4 Kwiecień 2015 Dzięki, jeszcze tylko ten tryb trudności i strzelba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golas83 1 Napisano 6 Kwiecień 2015 Jakiś patent na zdobycie "Faceci z sąsiedztwa"? Mac10 seria zadań prawie wykonana, problem tylko z nabiciem asyst kamery mam, natomiast dubeltówkę mógłby ktoś kolejno opisać co i jak zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 6 Kwiecień 2015 Jakiś patent na zdobycie "Faceci z sąsiedztwa"? Mac10 seria zadań prawie wykonana, problem tylko z nabiciem asyst kamery mam, natomiast dubeltówkę mógłby ktoś kolejno opisać co i jak zrobić. Sprawdź PW ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 6 Kwiecień 2015 Daj na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 6 Kwiecień 2015 Już 2 gry ukończyłem, Platynka, chciałem tutaj w dziale odpowiednim opisać co i jak, co trudniejsze trofea, swoje porady i wskazówki. Jakiś nadgorliwy Admin nie przepuścił postów. Mimo, że to były całkiem nowe tematy o grach, których wcześniej tutaj nie było w dziale Trofea. Wkleiłem to samo na konkurencyjnym Forum o trofeach, po 2 dniach prawie 50 "lajków", polubień i podziękowań. TAK, mam focha i tutaj tylko na PW pomagam jeśli widzę, że ktoś się męczy, a ja przypadkiem znam rozwiązanie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 6 Kwiecień 2015 No to proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Virus_LG 0 Napisano 11 Kwiecień 2015 Witam, znajdzie sie ktos chetny do pomocy przy ostatnim trofeum ? "Faceci z sasiedztwa" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 27 Czerwiec 2015 Witam. O co chodzi dokładnie z: "- odblokuj ścieżkę reputacji szturmowca poz. 4 w różnych grach (10)" Czy dobrze rozumiem że chodzi o odblokowywanie specjalów na R2 ? Np. kamizelka, dodatkowy granat? Nie jestem pewny co do tego. Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 27 Czerwiec 2015 Tak, dokładnie o to chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 27 Czerwiec 2015 Miałem nadzieję że się myle. Będe to robił do hardline 2 ;( Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek9000 6 Napisano 9 Lipiec 2015 (edytowane) Witam mam problem z odblokowaniem dubeltówki, mianowicie zrobiłem oba: 1 i 2 zadania szturmowca, kupiłem dziesięć gadżetów lub broni oraz osiągnąłem poziom 1 złotej gwiazdki, odblokowało mi się zadanie syndykat- zrobiłem wszystkie 4 zadania na pewno jednak dalej mam 4 znaki zapytania, wie ktoś w czym tkwi problem? Edytowane 9 Lipiec 2015 przez misiek9000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 10 Lipiec 2015 Pewnie czegoś ci jeszcze brakuje. Ja robiłem to według tego opisu. http://forum.(spam)/viewtopic.php?f=375&t=2746 Największe wyzwanie to te z relutacją. Mam 2 na razie na 10 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek9000 6 Napisano 10 Lipiec 2015 Nic mi nie brakuje, w zadaniu syndykat mam po lewej 3 ptaszki a po prawej 4 znaki zapytania a zrobiłem wszystko, wyczytałem na zagranicznych forach, że to zadanie jest zglitchowane i kilka osób miało ten sam problem i nawet pisali do EA ale nic z tego, a co do rekrutacji daj sobie filtr serwerów, gra fucha i tam masz serwery do boostu, zrobisz w 3 godziny wszystkie 10 bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 10 Lipiec 2015 Porównując moje i twoje statystyki są podobne oprócz tego że nie masz ptaszków przy tym zadaniu. Jak to błąd to musisz się nieźle wnerwiać. U mnie znowu nie wyszukuje serwerów oprócz jakiegoś niemieckiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek9000 6 Napisano 10 Lipiec 2015 (edytowane) Odblokowałem to przez kupienie dodatków do broni na battlelogu na pc i wylogowaniu się, gra ma błąd z liczeniem tego, właśnie teraz robie tą reputację to dodaj mnie do znajomych i dołącz, my psn taki jak nick na forum. Edytowane 10 Lipiec 2015 przez misiek9000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 10 Lipiec 2015 Do roboty ide. Będę dopiero po 23 Jak się dodaje te procęty które dostajemy z toreb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach