pablos_83 4001 Napisano 14 Kwiecień 2015 Potwierdziła się wiadomość, że tytuł nie będzie wspierał starych kontrolerów oraz nie pozwoli na przenoszenie utworów z poprzednich odsłon. Dziękuję, nie kupię. http://www.ppe.pl/news-35117-dzisiaj_poznamy_guitar_hero_live___wyciekly_informacje_przed_oficjalna_prezentacja.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 14 Kwiecień 2015 Plastikowa gitarka dla gimbusów co chcą się poczuć jak geyonas brothers albo tokio motel. pewnie jeszcze za 300zł razem z grą, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 14 Kwiecień 2015 300 to kosztuje niektóre gry bez gadżetów. Niby na ppe piszą 400 ale pewnie będzie 100 euro co u nas przeliczą na 469 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 14 Kwiecień 2015 Tylko Rocksmith!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 29 Kwiecień 2015 300 to kosztuje niektóre gry bez gadżetów. Niby na ppe piszą 400 ale pewnie będzie 100 euro co u nas przeliczą na 469 400zł z kontrolerem kosztuje w CDP Za tyle to można już wyrwać Rocksmith + jakąś noname gitarę dla "początkujących". ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 30 Kwiecień 2015 A jak ktoś ma gitarę to za dyle wyrwie rs2014 + wszystkie dlc osobno. Nie wiem po co o i odkopuja tego trupa. Każda kolejna część po world tour była gorsza i mniej zarabiała. Wysłane z kota podlaczonego do pralki za pomocą szpadla aka TapTalk. Więc nie wołajcie mnie na sb. now Free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zales00 6 Napisano 8 Październik 2015 Witam w PSStore pojawiło się demo. Czy do zagrania jest naprawdę niezbędna gitara i nie da się zagrać na padzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Samowski 3 Napisano 26 Październik 2015 Kupił ktoś z Was GH? Coś cicho w tym temacie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 26 Październik 2015 Ja to bym kupił ale DJ hero :) Rocka nie trawię z małymi wyjątkami . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shintokatana 54 Napisano 27 Październik 2015 Ja kupiłem i dobrze się bawię :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaKtuSSoS 6 Napisano 30 Grudzień 2015 Rowniez kupilem i sie dobrze bawie, dla relaksu i fun'u super sprawa. Pytanie czy na tej gitarze mozna grac w rock band 4? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach