Skocz do zawartości
pablos_83

Guitar Hero Live

Rekomendowane odpowiedzi

small_810244609.jpg

Potwierdziła się wiadomość, że tytuł nie będzie wspierał starych kontrolerów oraz nie pozwoli na przenoszenie utworów z poprzednich odsłon.

Dziękuję, nie kupię.

http://www.ppe.pl/news-35117-dzisiaj_poznamy_guitar_hero_live___wyciekly_informacje_przed_oficjalna_prezentacja.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

300 to kosztuje niektóre gry bez gadżetów. Niby na ppe piszą 400 ale pewnie będzie 100 euro co u nas przeliczą na 469

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

300 to kosztuje niektóre gry bez gadżetów. Niby na ppe piszą 400 ale pewnie będzie 100 euro co u nas przeliczą na 469

400zł z kontrolerem kosztuje w CDP

Za tyle to można już wyrwać Rocksmith + jakąś noname gitarę dla "początkujących". ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak ktoś ma gitarę to za dyle wyrwie rs2014 + wszystkie dlc osobno. Nie wiem po co o i odkopuja tego trupa. Każda kolejna część po world tour była gorsza i mniej zarabiała.

Wysłane z kota podlaczonego do pralki za pomocą szpadla aka TapTalk. Więc nie wołajcie mnie na sb. now Free

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

w PSStore pojawiło się demo. Czy do zagrania jest naprawdę niezbędna gitara i nie da się zagrać na padzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rowniez kupilem i sie dobrze bawie, dla relaksu i fun'u super sprawa. Pytanie czy na tej gitarze mozna grac w rock band 4?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi