Laptok 529 Napisano 15 Maj 2015 (edytowane) - kooperacja na split-screenie (!) - w pełni udźwiękowione, zremasterowane dialogi - godziny nowej zawartości - zadań, stylów walki, lokacji, zmian w craftingu - polska wersja jeszcze niepotwierdzona http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,17922865,Divinity__Grzech_pierworodny_rowniez_dla_PS4_i_Xboksa.html Edytowane 15 Maj 2015 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 15 Maj 2015 Split screen czy jak w diablo? Bo split screen to chyba ekran na pół. Podobno posiadacze gry PC mają za free na ps4, można przycebulaczyc xD Jak będzie PL to instant buy mimo, że nie wiem co to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 16 Maj 2015 Połączanie Sacreda i Diablo z Baldurem mam rację? ;) dla mnie bomba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 16 Maj 2015 Gra jest super. Na PC nie przeszedłem, bo odzwyczaiłem się od grania na lapku, ale miałem okazję trochę pograć. Jak dla mnie instant buy, mam nadzieję, że będzie więcej tego typu portów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Maj 2015 Jestem bardziej niż zadowolony...na PC pograłem krótko ponieważ tak maksymalnie z 20 godzin. Jednak gra jest warta polecenie i przełożenia na konsole. Oczywiście jeżeli będzie przeniesiona z szacunkiem i nie zostanie przy tym ogłupiona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 20 Maj 2015 Tylko brak informacji.. Dziwne bo za miesiąc wychodzi :S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 21 Maj 2015 Tak szczerze mówiąc za dużo nie muszą dawać informacji. Podali główne zmiany i tyle. Ta gierka już swoje leży w panteonie kultowych erpegów więc nie ma co dodawać. Oby przełożyli dobrze sterowanie i będzie zacnie. Divinity: Original Sin to jeden z tych tytułów gdzie większość graczy odbije się jak piłeczka. Wszystko z powodu poziomu wejścia do świata. Gra na masę godzin która nie prowadzi za rączkę. Chcesz rozwiązać questa to musisz wyczytać w notatniku gdzie iść i co zrobić. Zero strzałek prowadzących za rękę itp itd. Czekam z niecierpliwością mimo że nie kupię na premierę ponieważ coś czuje, że zawołają za ten tytuł dobre 249zł. Mimo że gra warta każdych pieniędzy to jednak w porównaniu do wersji PC którą miałem za free od kumpla a na starcie kosztowała tylko 149zł...to trochę za dużo. Dodamy jeszcze do tego Wasteland które też ma wyjść na Ps4 i mamy mega zestaw dla fana erpegów. Coś czuje że nawet na konsole to będzie taki prawdziwy tytuł dla którego kupuje się platformę. Kupiona raz starcza na tyle godzin, że nie ma się czasu na inne tytuły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 19 Czerwiec 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xtomashx 37 Napisano 19 Czerwiec 2015 Będzie naprawdę fajnie. Gra zebrała świetne recenzje na PC i teraz będziemy mogli w nią zagrać na konsoli. Ciekawe czy będzie pełna polska lokalizacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 23 Wrzesień 2015 No kurde jestem kupiony. Tak powinno się robić gry coopowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oster325 20 Napisano 11 Październik 2015 Premiera już niedługo, mój hypetrain się rozpędza i wyprzedził Fallouta 4, a w temacie tak cicho? W dniu premiery wyruszam na łowy, zgarniam Divintiy z półki sklepowej i wsiąkam na 2 tygodnie w świat magii i przygody - Rivellonu. Czy ktoś podziela mój entuzjazm? Czy będzie dostępny, poza kanapowym co-opem, online co-op? Niestety polskie będą tylko napisy, ale dobre i to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xtomashx 37 Napisano 11 Październik 2015 Nie wiecie jaka ma być cena na psn? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 14 Październik 2015 Bardzo to się różni od diablo? :) Zastanawiam się na kupnem i wolę grę podobną do diablo niż do baldurs gate czy pillars of eternity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 14 Październik 2015 Bardzo...gra nie prowadzi za rączkę itp itd. Ba! nie ma nawet strzałki która mówi Ci gdzie iść i co robić. Wsio musisz wyciągać z prostych rozmów z innymi postaciami. Przy czym często nawet nie masz podkreślonych ważnych wiadomości. Jest to gra o wiele bardziej wymagająca niż Diablo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 14 Październik 2015 Chodzi mi bardziej o styl rozgrywki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 14 Październik 2015 Z tego co pamiętam to do Diablo było tej grze daleko pod względem rozgrywki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 14 Październik 2015 Na PS4 też taka turówka jest? Bo na filmikach na PS4 wyglądało to na slashera niż na turówkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 14 Październik 2015 Nope...dalej wygląda tak jak powinno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oster325 20 Napisano 14 Październik 2015 Na PS4 też taka turówka jest? Bo na filmikach na PS4 wyglądało to na slashera niż na turówkę Tak, to turówka. Dodatkowo słyszałem, że walki w grze jest mało i główny nacisk jest na fabułę. No i to żaden symulator kuriera, jak Elder Scrolls Online, tutaj gra wyrzuca cię na środku oceanu i zostawia na pastwę losu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 14 Październik 2015 Łeee to gra nie dla mnie :) dam sobie spokój z zakupem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 27 Październik 2015 Grobowa cisza, a dziś premiera. Ja już nie mogę się doczekać wieczora :) Oceny 8-9/10 ale to było do przewidzenia - "A splendid RPG that test your skill and your brain" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 27 Październik 2015 Cóż... Mnie odstraszyła na razie cena. Ja rozumiem, że to jest pecetowa GOTY z 2014 roku i w ogóle wypas rpg, ale jednak odgrzewany kotlecik. 249 plnów (na X'ie) to jednak spora przesada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KurtRolson 3 Napisano 27 Październik 2015 249zł ? chyba za dwie sztuki, ja mam po 159zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 27 Październik 2015 Ciekawe gdzie? https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Bundle/Divinity-Original-Sin-Enhanced-Edition-Pre-order/3e7ebbb5-856d-4445-946b-7dfb69194a89 Na PS4 trochę taniej. 229. https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/divinity-original-sin-enhanced-edition/cid=EP4133-CUSA02762_00-DIVINITYPS4BUNDL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 27 Październik 2015 (edytowane) Ja zamówiłem tutaj (wersja na Xa w tej samej cenie) - http://konsoleigry.pl/gry-na-ps4/3722-divinity-original-sin-enhanced-edition-ps4-3512899115187.html I właśnie zabieram się do gry :) Edytowane 27 Październik 2015 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach