vann 327 Napisano 6 Czerwiec 2015 During the Tales of Festival 2015 being held in Japan, Bandai Namco announced the latest entry in their mothership series with Tales of Berseria. Not a whole lot of information is known right now. What we do know is that the game will have a sole female protagonist this time around in Velvet Velvet is a pirate, which looks to be the theme for the game as was discussed on stage. Tales of Berseria will be released for both the PlayStation 3 and the PlayStation 4. Źródło http://www.rpgsite.net/news/4331-bandai-namco-announces-tales-of-berseria Super wiadomość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 6 Czerwiec 2015 Czad, najpierw Zestiria potem Berseria, moja ulubiona seria powraca i oby jak najszybciej, bo na ps3 spóźniła się na sam koniec generacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 7 Czerwiec 2015 Pytanie czy ilość przełoży się na jakość, bo klepią te talesy niemiłosiernie . Ale po tych wszystkich sztywnych rpegach jak DA czy wiesio fajnie będzie zagrać w japończyka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 7 Czerwiec 2015 Źle Ci było grać w Xillie 2? Co jak co ale Talesy trzymają poziom jak żadne inne jRPG'i. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 7 Czerwiec 2015 I tak będziemy czekać rok lub dwa na premierę u nas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 7 Czerwiec 2015 Pewnie tak, ale Zestiria wychodzi więc nie jest tak źle, bo dwie gry z serii w tym samym czasie to by było lekkie przegięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 7 Czerwiec 2015 No pięknie - jeszcze Zestiria u nas nie wyszła (a miała być prawie niezwauważalna różnica między jap i usa/eu premierą) a już nowy Tales w produkcji. Z jednej strony fajnie ale z drugiej mam podobne obawy co shranz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Czerwiec 2015 Zestiria dla nas będzie nowa, dla Japończykw to już powiew przeszłości, więc nie dziwne że robią kolejną skoro jest zapotrzebowanie.( chyba już 16 baniek Talesów poszło) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 8 Czerwiec 2015 A przecież tak reklamowali Zestirie że wyjdzie niemalże w tym samym czasie na całym świecie... A jest to samo co z resztą tytułów - tu muszę przyznać że stracili w moich oczach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 8 Czerwiec 2015 (edytowane) Skoro jest ruch w temacie to może zapytam od razu - da się w Xilli 2 zmieniać poziomy trudności w trakcie rozgrywki. Właśnie kończę Kingdom Hearts 2,5 i mam zamiar zabrać się w końcu za tę gierkę (sprzedałem ps3 z zamiarem kupna ps4 - po pół roku znowu kupiłem trójkę bo na ps4 nie ma w co grać:( ). Edytowane 8 Czerwiec 2015 przez vann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 8 Czerwiec 2015 (edytowane) Z tego co pamiętam to da się w każdej chwili zmienić poziom trudności normalnie w opcjach. Ja musiałbym symphonie dokończyć i 2 ograć na ps3 ale jakoś nie mogę się za to zabrać :< Edytowane 8 Czerwiec 2015 przez darkman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Czerwiec 2015 (edytowane) Da się zmienić w każdej chwili, ja jak skończę Wiesława to zabieram się za platynowanie Xilli 2, bo Symphonia to hardcore jak dla mnie ze splatynowaniem, ale za to jedna z lepszych odsłon serii, bo 2 to jest max 6na10. Edytowane 8 Czerwiec 2015 przez Strife 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 21 Czerwiec 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 21 Czerwiec 2015 Miejże litość vann, jeszcze nawet Zestiri nie było , a Ty już mnie katujesz Berserią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 21 Czerwiec 2015 Jaram się jak kościoły w Norwegii...obie nowe części wydają się dojrzalsze niż poprzednie teenage dramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 5 Lipiec 2015 Przy niektórych odsłonach aż łezka się w oku kreci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 15 Grudzień 2015 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 15 Grudzień 2015 komuś się chyba Bloodborne za bardzo podobał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 15 Grudzień 2015 Wszystko fajnie pięknie Tales pełną gębą, ale ja nie chcę znowu grać na ps4 w grę z ps3, wolałbym tytuł co mi rozjebie oczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 16 Grudzień 2015 No dokladnie....niech zrobia 1 czesc ale prawdziwie nextgenowa a nie na ilosc klepia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 16 Grudzień 2015 Ja patrząc na ten trailer mam uczucie deja vu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 16 Grudzień 2015 Mnie zaczyna wkurzać że znowu dostajemy protagonistę' ke która będzie odstawać od reszty drużyny przez swoje "moce", od Xilli 2 jadą z tym patentem i jest do dupy. Na psp jadę teraz z Phantasią i ta gra ma w sobie "magię", niech zrezygnują ze swobodnej kamery i zrobią jak w Vesperii ktora miała piękne lokację i ani trochę nie przeszkadzało że kamerą nie można było ruszyć. Ja bardziej czekam na to niż na nowego Tales'a, tylko oczywiście jak zwykle z tą jebaną ps4 to jest gra z ps3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 16 Grudzień 2015 Odnośnie tego Fairy Fencer tam będzie też pierwsza cześć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 16 Grudzień 2015 To jest rozszerzona i usprawniona wersja z ps3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 16 Grudzień 2015 "The game is said to be a brand new game in the series, but will include a part of Fairy Fencer F, allowing people new to it to be able to follow the storyline." :P W razie czego ogra się na kompie 1 część Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach