kill 10044 Napisano 2 Lipiec 2015 Już na jesieni One'a czeka gruntowna przebudowa jeśli chodzi o wygląd i funkcje systemu. Także nie ma się co przywiązywać do obecnego stanu rzeczy, bo po wakacjach dostaniemy zupełnie nowego dasha. Prezentacja: Artykuł z opisem ważniejszych cech. http://polskilive.pl/news/wiemy-jak-wyglada-i-kiedy-wyjdzie-nowy-dash-xbox-one/ Od siebie dodam, że chyba poprawią wszystko co mnie trochę drażniło i było mało wygodne. System z ukrytymi gdzieś głęboko kafelkami nie trafiał do mnie od samego początku i nadal ciężko jest mi się w nim odnaleźć. Wygląda na to, że nie mi jednemu ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 2 Lipiec 2015 Czmu na konsoli SONY nie ma takich aktualizacji ? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 2 Lipiec 2015 (edytowane) Sony celuje bardziej w poprawianie stabilności, zamiast skupiać się na zbędnych bajerach ;) Edytowane 2 Lipiec 2015 przez toreso 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 2 Lipiec 2015 (edytowane) Sony celuje bardziej w poprawianie stabilności, zamiast skupiać się na zbędnych bajerach ;) Na tak, gdy u Sony stabilność systemu oraz usług leży to muszą coś robić, no i robią, już od samej premiery :P Poza tym nowy dashboard dla Xbox One to nie tylko zmiana wizualna ale również wprowadzenie nowych ciekawych możliwości jak streaming, obsługa DX12, szybkość działania, bardziej intuicyjne przełączanie się między kontaktami i wiadomościami w grze oraz kilka innych rzeczy którę jeszcze bardziej poprawią obsługę oraz funkcjonalność. Edytowane 2 Lipiec 2015 przez BulletPOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 2 Lipiec 2015 Ale moja konsola jest lepsza od twoje konsoli :D PS3 od premiery po dzis ma chyba to samo UI z drobnymi poprawkami, po co zmieniać cos do czego przyzwyczaili sie konsumenci. Jak bym ci przeniósł kibel z toalety do salonu to tez bym poprawił twoja wygodę i funkcjonalność, tylko czy byłbyś z tego zadowolony, czy wołałbyś by pozostało po staremu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 2 Lipiec 2015 (edytowane) Jak bym ci przeniósł kibel z toalety do salonu to tez bym poprawił twoja wygodę i funkcjonalność, tylko czy byłbyś z tego zadowolony, czy wołałbyś by pozostało po staremu? Akurat to porównanie nie ma najmniejszego sensu, poza tym jakbyś nie zauważył, temat dotyczy Xbox One. Jeżeli Tobie w Twojej konsoli wszystko odpowiada, okej, nic mi do tego. Ale moja konsola jest lepsza od twoje konsoli Jeżeli sprawi Tobie to przyjemność, oczywiście że tak :thumbsup: Edytowane 2 Lipiec 2015 przez BulletPOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rinnegan 4 Napisano 2 Lipiec 2015 Bardzo dobrze to wygląda, robi wrażenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 2 Lipiec 2015 Ciezko bedzie sie do nowego przyzwyczaic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach