Skocz do zawartości
BulletPOL

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

BF4XboxOne_no_rating_7.png?v=14057274694

Tytuł: Battlefield 4

Producent: EA Dice

Wydawca: Electronic Arts Inc.

Platformy: Xbox One, PS4, PC, PS3, Xbox 360

Data wydania: 22 listopada 2013

Czwarta odsłona serii strzelanek pierwszoosobowych, która słynie przede wszystkim ze swojego trybu multiplayer. Walki w sieci toczą się na olbrzymich mapach, a gracze mogą korzystać z pojazdów. Cechą charakterystyczną gry jest też system destrukcji, pozwalający niszczyć pewne elementy otoczenia.

Lista wszystkich dodatków jakie się ukazały:

- Chińska Nawałnica

- Drugie uderzenie

- Wojna na morzu

- Zęby smoka

- Ostateczna rozgrywka

Ogólna dyskusja na temat gry, dla wszystkich fanów Battlefielda i graczy z Xbox One.

Pograłem trochę w starego Battlefileda 4 na Xbox One i zauważyłem, że jest bardzo dużo nowych graczy, w sumie to dobrze, bo ja również zaczynam od nowa, trochę mi się już nie chce wbijać po raz trzeci tego samego, ale z drugiej strony czasami jest okazja z kimś pograć w drużynie więc temat musi być.

Zauważyłem też że jest nowa misja społecznościowa - RAK.

Cel: musicie zdobyć pięć fragów przy użyciu łodzi w dowolnym trybie gry i na dowolnej mapie. Nagrodą za prawidłowe wykonanie zadania będzie kolejny zodiakalny nieśmiertelnik – rak.

Kto wypełni cel, otrzyma w nagrodę ciekawie wyglądający nieśmiertelnik. Do boju!

Edytowane przez kill

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem nowo rozpoczęty hajp na iksboxa bo kilka osób sobie kupiło, i rozumiem że teraz trzeba założyć dla każdej gry osobny temat, nawet dla tej która wyszła 2 lata temu prawie, ale chyba troszeczkę przesadzamy.

Dupny temat o BF4 już jest co prawda u konkurencji (chociaż kto wie co to się tu dzieje teraz) ale ma pokaźne rozmiary i nie sadzę żeby sprawy wyglądały zgoła inaczej.

No chyba że się nie znam ;)

Edytowane przez toreso
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem nowo rozpoczęty hajp na iksboxa bo kilka osób sobie kupiło, i rozumiem że teraz trzeba założyć dla każdej gry osobny temat, nawet dla tej która wyszła 2 lata temu prawie, ale chyba troszeczkę przesadzamy.

Dupny temat o BF4 już jest co prawda u konkurencji (chociaż kto wie co to się tu dzieje teraz) ale ma pokaźne rozmiary i nie sadzę żeby sprawy wyglądały zgoła inaczej.

No chyba że się nie znam ;)

Wyobrażasz sobie ustawki użytkowników Xbox One w temacie dotyczącym PS4? Bo ja nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi