BulletPOL 203 Napisano 2 Lipiec 2015 (edytowane) Tytuł: Battlefield 4 Producent: EA Dice Wydawca: Electronic Arts Inc. Platformy: Xbox One, PS4, PC, PS3, Xbox 360 Data wydania: 22 listopada 2013 Czwarta odsłona serii strzelanek pierwszoosobowych, która słynie przede wszystkim ze swojego trybu multiplayer. Walki w sieci toczą się na olbrzymich mapach, a gracze mogą korzystać z pojazdów. Cechą charakterystyczną gry jest też system destrukcji, pozwalający niszczyć pewne elementy otoczenia. Lista wszystkich dodatków jakie się ukazały: - Chińska Nawałnica - Drugie uderzenie - Wojna na morzu - Zęby smoka - Ostateczna rozgrywka Ogólna dyskusja na temat gry, dla wszystkich fanów Battlefielda i graczy z Xbox One. Pograłem trochę w starego Battlefileda 4 na Xbox One i zauważyłem, że jest bardzo dużo nowych graczy, w sumie to dobrze, bo ja również zaczynam od nowa, trochę mi się już nie chce wbijać po raz trzeci tego samego, ale z drugiej strony czasami jest okazja z kimś pograć w drużynie więc temat musi być. Zauważyłem też że jest nowa misja społecznościowa - RAK. Cel: musicie zdobyć pięć fragów przy użyciu łodzi w dowolnym trybie gry i na dowolnej mapie. Nagrodą za prawidłowe wykonanie zadania będzie kolejny zodiakalny nieśmiertelnik – rak. Kto wypełni cel, otrzyma w nagrodę ciekawie wyglądający nieśmiertelnik. Do boju! Edytowane 2 Lipiec 2015 przez kill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 2 Lipiec 2015 (edytowane) Ja rozumiem nowo rozpoczęty hajp na iksboxa bo kilka osób sobie kupiło, i rozumiem że teraz trzeba założyć dla każdej gry osobny temat, nawet dla tej która wyszła 2 lata temu prawie, ale chyba troszeczkę przesadzamy. Dupny temat o BF4 już jest co prawda u konkurencji (chociaż kto wie co to się tu dzieje teraz) ale ma pokaźne rozmiary i nie sadzę żeby sprawy wyglądały zgoła inaczej. No chyba że się nie znam ;) Edytowane 2 Lipiec 2015 przez toreso 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 2 Lipiec 2015 Ja rozumiem nowo rozpoczęty hajp na iksboxa bo kilka osób sobie kupiło, i rozumiem że teraz trzeba założyć dla każdej gry osobny temat, nawet dla tej która wyszła 2 lata temu prawie, ale chyba troszeczkę przesadzamy. Dupny temat o BF4 już jest co prawda u konkurencji (chociaż kto wie co to się tu dzieje teraz) ale ma pokaźne rozmiary i nie sadzę żeby sprawy wyglądały zgoła inaczej. No chyba że się nie znam ;) Wyobrażasz sobie ustawki użytkowników Xbox One w temacie dotyczącym PS4? Bo ja nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach