Pan J 134 Napisano 15 Marzec 2016 Batman z Season Passem za ~140 na kanadyjskim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 15 Marzec 2016 (edytowane) [cebula] AC Syndicate - ARG ok. 85zł AC Black Flag - RPA ok. 18zł Batman Arkham Knight - CAN ok. 86zł Rocksmith 2014 - ARG ok. 42zł Worms Battleground - RPA ok. 12zł Takie tam cenki z nowej promocji [/cebula] A tak poza nawiasem dla tych co jeszcze nie mają - Ori Definitive Edition - RUS ok. 22zł I co normalnie przeszło na karcie PL? (z poziomu PC tak na jakimś vpn?) EDIT: warto to Ori? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Marzec 2016 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 15 Marzec 2016 (edytowane) Do Ori przymierzam się od dawna. Ponoć jest rewelacyjne. Za 22zł na 110% warto. Pamiętaj, że to nie jest promocja, tylko cena na stałe, więc nie musisz się spieszyć. Edytowane 15 Marzec 2016 przez Pan J 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 16 Marzec 2016 Do Ori przymierzam się od dawna. Ponoć jest rewelacyjne. Za 22zł na 110% warto. Pamiętaj, że to nie jest promocja, tylko cena na stałe, więc nie musisz się spieszyć.Tylko ze 22 zl to jest cena dla osob posiadajacych juz ori w podstawowej wersji bo dla osob ktore gry nie posiadaja cena jest odpowiednio wyzszaWysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Marzec 2016 zwykłego ori to już zupełnie nie można kupić. Tylko osoby posiadające starą wersję mogą zrobić upgrade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Marzec 2016 http://majornelson.com/2016/03/28/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-43/ Tygodniowa oferta. Tego Evolve to mogli by już za darmo dać i tak nikt tego nie kupi nawet na promocji bo kompanów do gry nie znajdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 29 Marzec 2016 (edytowane) Fatalna oferta :D Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Marzec 2016 przez Astarot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 29 Marzec 2016 http://majornelson.com/2016/03/28/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-43/ Tygodniowa oferta. Tego Evolve to mogli by już za darmo dać i tak nikt tego nie kupi nawet na promocji bo kompanów do gry nie znajdzie. Właśnie miałem pytać to w Evolve jeszcze ktoś gra? słyszałem, że nawet twórcy już NIE CHCĄ wspierać tej gry :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Marzec 2016 ale 2 sezony season pasów wydali. Już rok temu nikt w to nie grał. Niedługo pewnie serwery odłączą bo stwierdza że nie nie opłaca utrzymywać 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 29 Marzec 2016 (edytowane) ale 2 sezony season pasów wydali. Już rok temu nikt w to nie grał. Niedługo pewnie serwery odłączą bo stwierdza że nie nie opłaca utrzymywać O to niby dział o XboxOne a tu się okazuje że potajemnie znaleźliśmy pewnego kandydata do PLUSA na Maj (bo w czerwcu serwery odlacza ;))Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Marzec 2016 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Kwiecień 2016 https://majornelson.com/2016/04/04/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-44/?linkId=23059820 Oferta do 11.IV. Chyba tylko DLC do Forzy ciekawe, Rorego przeceniają więc pewnie już niedługo w EA Access Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 5 Kwiecień 2016 Znowu nic ciekawego. Czekam na Dishonored za połdarmo. Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Kwiecień 2016 Znowu nic ciekawego. Czekam na Dishonored za połdarmo. Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka Słabiak ;)ta gra w sensie...Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Kwiecień 2016 https://majornelson.com/2016/04/11/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-45/?linkId=23341492 Kolejny raz totalne zero :blink: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 12 Kwiecień 2016 Mnie do szczescia wystarcza DkS1 ze wstecznej, nawet QB jeszcze nie odpaliłem przez soulsy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 12 Kwiecień 2016 https://majornelson.com/2016/04/11/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-45/?linkId=23341492 Kolejny raz totalne zero :blink: No fakt nawet z indykami mogą konkurowaćWysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Mnie do szczescia wystarcza DkS1 ze wstecznej, nawet QB jeszcze nie odpaliłem przez soulsyA po ile to to? I skąd? (region PL czy inny?)Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 12 Kwiecień 2016 DkS mam za darmo bo dawno temu w ameryce... kupiłem na x360. Gra się wybornie więc polecam zakup nawet za kase. Wczoraj przed polnocna premiera DkS3, dwie godziny meczylem się z Grubym i Chudym w Anal Londo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 19 Kwiecień 2016 https://majornelson.com/2016/04/19/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-46/?linkId=23588254 :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 19 Kwiecień 2016 Nie jest zle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 20 Kwiecień 2016 Nie jest zle :)Taaaa same badziewieWysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Kwiecień 2016 https://majornelson.com/2016/04/25/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-47/?linkId=23860547 Przeceniają Assasyny które na CD keys są po 3$. good job Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 3 Maj 2016 W tym tygodniu Microsoft przecenia swoje gry i dodatki do nich. Deals with Gold - Xbox One: Battlefield 4 Dragon’s Teeth - za darmo! Battlefield 4 Battlefield Hardline Robbery - za darmo! Battlefield Hardline Standard Edition Disney Infinity 3.0 Edition Star Wars Battlefront Deluxe Edition Star Wars Battlefront Ultimate Edition Star Wars Battlefront Sunset Overdrive Season Pass The Amazing Spider-Man 2 Wyprzedaż Microsoft Studios - Xbox One: D4: Dark Dreams Don’t Die Forza Horizon 2 Ultimate – 10th Anniversary Edition Forza Motorsport 5 Car Pass Forza Motorsport 6 Ultimate Edition Gears of War Ultimate Edition Deluxe Version Gears of War: Ultimate Edition – Day One Version Halo 5: Guardians Halo 5: Guardians – Digital Deluxe Edition Halo: The Master Chief Collection + Halo 5: Guardians Bundle Halo: The Master Chief Collection Digital Kalimba Kinect Sport Rivals Max: The Curse of Brotherhood Powerstar Golf – Full Game Unlock Rare Replay Rise of the Tomb Raider Rise of the Tomb Raider Deluxe Edition Ryse: Legendary Edition Ryse: Son of Rome Season Pass State of Decay: Year-One Survival Edition Zoo Tycoon & Screamride Fun Pack Promocja - Xbox One: Beyond Eyes Blues and Bullets - Bundle 1-2 The Deer God Gone Home: Console Edition Letter Quest: Grimm's Journey Remastered Lifeless Planet: Premier Edition Lovers in a Dangerous Spacetime N.E.R.O.: Nothing Ever Remains Obscure Never Alone Arctic Collection Oxenfree Pneuma: Breath of Life Rock ‘N Racing Off Road DX Submerged Teslagrad The Flame in the Flood Three Fourths Home: Extended Edition Deals with Gold - Xbox 360: Battlefield 4 Dragon’s Teeth - za darmo! Battlefield Hardline Robbery - za darmo! Disney Infinity 3.0 Kinect Star Wars LEGO Star Wars III: The Clone Wars LEGO Star Wars Star Wars: The Complete Saga Marvel: Ultimate Alliance 2 Marvel: Ultimate Alliance Spider-Man: Dimensions Star Wars Pinball: The Force Awakens Pack Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes Star Wars The Force Unleashed: Hoth Mission Pack Star Wars: The Force Unleashed II Star Wars: The Force Unleashed Star Wars: The Force Unleashed: Jedi Temple Mission Pack Star Wars: The Force Unleashed: Tatooine Mission Pack The Amazing Spider-Man 2 The Amazing Spider-Man Wyprzedaż Microsoft Studios - Xbox 360: A Kingdom for Keflings A World of Keflings Alan Wake Alan Wake: American Nightmare Alien Hominid HD BattleBlock Theater Castle Crashers CastleStorm Fable Trilogy Fez Forza Horizon Forza Horizon Rally Expansion Pack Forza Horizon Season Pass Forza Horizon VIP Membership and Cars Pack Gears of War Gears of War 2 Gears of War 2: All Fronts Collection Gears of War 3 Gears of War 3 Season Pass Gears of War: Judgment Halo 4 Hydro Thunder Hurricane Insanely Twisted Shadow Planet Limbo Mass Effect Max: The Curse of Brotherhood Motocross Madness Portal: Still Alive ScreamRide Shadow Complex Spelunky State of Decay Super Meat Boy The Splatters Toy Soldiers Toy Soldiers: Cold War Trials Evolution Trials HD Zoo Tycoon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 3 Maj 2016 Kinect Star Wars na x360 dla dzieciarni i Battlefield 4 łyknięte (miałem już kiedyś z EA akces ale się skończył) + Dragons Teeth i to wszystko za 5 dyszek.Dobry Deal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Maj 2016 (edytowane) Coś warte to: State of Decay: Year-One Survival Edition?? (dla fana zombie apokalipsy??) EDIT: I Rare Replay?? Edytowane 3 Maj 2016 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 11 Maj 2016 Xbox One Albedo: Eyes from Outer Space – 27,50 zł Call of Duty: Advanced Warfare Digital Pro Edition – 186,44 zł Call of Duty: Advanced Warfare Gold Edition – 96 zł EA SPORTS Rory McIlroy PGA TOUR – 63,20 zł Elite Dangerous Standard Edition – 75 zł NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 – 155,99 zł NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 – Deluxe Edition – 200,84 zł No Time To Explain – 30 zł Payday 2: Crimewave Edition – 104 zł WWE 2K16 – 167,99 zł WWE 2K16 Digital Deluxe Edition – 150 zł Xbox 360 Call of Duty 2 – 34,50 zł Call of Duty 3 – 34,50 zł Call of Duty 4: Modern Warfare – 49,50 zł Call of Duty Classic – 39,49 zł Call of Duty: Advanced Warfare – 87,60 zł Call of Duty: Modern Warfare 2 – 84,50 zł Call of Duty: Modern Warfare 3 – 87,60 zł GRID 2 All-In Pack – 64,99 zł The Crew Season Pass – 39,99 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach