spoko83 8 Napisano 10 Listopad 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raju 19 Napisano 14 Listopad 2015 Ktoś chętny dziś Rocket po południu?Potrzebujemy jednego do rankingowych 3vs3 / 500+ (Silver II) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 14 Listopad 2015 Dodaj mnie Schranz1985 podobny ranking 38lev Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xtomashx 37 Napisano 20 Listopad 2015 xtomashx jakby ktoś chciał pograć z noobem to zapraszam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulairi 0 Napisano 21 Listopad 2015 Szukam chętnych na granie rankingowe 2 vs 2 :) Mój poziom 17 , psn :draug017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bebe_PL 0 Napisano 14 Styczeń 2016 Chętnie pogram w Rocket League: PSN: Bebe_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 20 Luty 2016 Dobra temacik musi znowu zyc bo gra jest wysmienita a fajnei sie gra z Polakami :) :) Za jakis czas dam zlepek fajnych akcji moich :) A na przystawke dwie moim zdaniem fajne akcje :)@spoko83 mowisz ostatnia sekunda ? ? To zobacz to :P A tutaj moim zdaniem jedna z najbardziej szalonych moich bramek :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSDeliQuent 1 Napisano 21 Kwiecień 2016 Witam, wraz z kolegami założyliśmy mały multigaming, ogólnie gra głównie dla funu, ale jakby się dało coś osiągnąć to byłoby fajnie :) mamy już sekcje fify, a mnie przypadło w udziale zbudowanie drużynki lub 2 w RL. Jeśli jesteście chętni do zabawy piszcie do mnie na psn lub na forum w privach. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 29 Czerwiec 2016 A oto drugi filmik moich wypocin Teraz skupilem sie na doskonaleniu technik obrony Jak ktos chce pograc to pisac na PSN juza_88 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam27 12 Napisano 1 Lipiec 2016 Trochę kocur jesteś.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sieni4 7 Napisano 16 Wrzesień 2016 Jak ktoś chętny pograć to dodawać, bez spiny, dla zabawy Sieni4_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
javal 2 Napisano 5 Lipiec 2017 Szukam kogoś do 2 v 2. W miarę możliwości gram 2-3h dziennie od 2 miesięcy lv 36 chociaż skill na trochę niższym lv. Szukam kogoś do stałego grania. PSN javal666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 24 Styczeń 2018 Jaki to był błąd że ja to kupiłem, za bardzo wkręcające. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hs45 3 Napisano 25 Wrzesień 2020 ktoś chętny na trofea ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach