pablos_83 4001 Napisano 12 Lipiec 2015 Kolejna popierdółka w plusie od Curve. Na vicie bardzo grywalna i przyjemna, Na raz przeszedłem dwadzieścia kilka poziomów, im dalej w las tym trudniej, więc nie powinno być nudno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 12 Lipiec 2015 Pozytywnie zaskoczyła mnie płynność tej giery. Myślę, że to w okolicach 60fps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 13 Lipiec 2015 Gra wydaje się w miarę przyjemna i spełniła moje oczekiwania. Taki miły wypełniacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rinnegan 4 Napisano 13 Lipiec 2015 Dobra gra ale od 20 lvl zaczyna być ciężka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzebiat 160 Napisano 13 Lipiec 2015 Lubię takie logiczne małe gierki. Skończyłem na Vicie i na kieszonkową konsolę jest w sam raz. Fajnie, że dali nawet edytor poziomów, tylko czy jest możliwe publikowanie swoich i ściąganie poziomów innych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 2 Sierpień 2015 Bardzo przyjemna gierka, pozwalająca na rozruszanie szarych komórek. Jeśli ktoś lubi takie logiczne zabawy, to polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 4 Sierpień 2015 Dokładnie, też polecam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach