MaxyM 1769 Napisano 9 Sierpień 2015 (edytowane) Xbox nie wypadł albańczykowi spod kamienia i swój "share" przycisk ma. Gramy w różne gry i czasami, głos wewnętrzyny mówi nam - człowieku, jak tu zajebiście, wciśnij guzika! No chyba, że gramy w coś modnego / hipsterskiego (znaczy takiego, co wydaje się modne dla "nowych", a co my znamy jako prehistoryczne gry, bo graliśmy w takie jeszcze na Atari) i przypomina to Pinga, ewentualnie River Ride, to niekoniecznie... Choć z drugiej strony tam też może kogoś ponieść wizualny melanż i będzie chciał się nim podzielić... I do tego powinien być ten tamat. A jako, że na każdym zebraniu, musi znaleźć się ktoś, kto zacznie, to zaczynam ja... Forza Horizon 2 Edytowane 13 Sierpień 2015 przez MaxyM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 13 Sierpień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 14 Sierpień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 14 Sierpień 2015 Czas odciążyć biednego Maxyma. Na początek krótkie objaśnienie, bo osoby grające w Drivecluba mogą czuć się skołowane i zdezorientowane tym, co właśnie zobaczą. Na fotografii widzimy samochód przebijający ogrodzenie i zjeżdżający z trasy. Tak, to możliwe. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 14 Sierpień 2015 He He... Swoją drogą, świetnie się tym skurczybykiem jeździ. Dodałem szersze opony i lepsze hamulce i nie ma mocnych. Sterowanie - Symulacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 15 Sierpień 2015 Jak dodajecie te screeny w takiej jakości. Może coś lepszego wrzućcie np. z Titanfall. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 17 Sierpień 2015 W FH2 nie da się nie robić zrzutów ekranu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 3 Wrzesień 2015 Ja również zacznę od FH2. Wziąłem się za marzenia młodych kierowców sprzed 10-15 lat i ogólnie będę najpierw kupował klasyki, które jeździły, bądź jeżdżą nadal po naszych drogach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 21 Wrzesień 2015 FH2 FIFA16 Demo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 27 Wrzesień 2015 Mniam :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 27 Wrzesień 2015 Piękna fotka z forzy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach