drk2 515 Napisano 9 Sierpień 2015 Tri-Ace, exploracja i system walki wyjęty z Valkyrie Profile. Te elementy wystarczają żebym się mocno zajarał. Niestety design, zarys fabuły i setting to 3 kubły zimnej wody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Sierpień 2015 drk to ty zyjesz jeszcze? lojezu co to za serdelki tymi mieczami wymachuja :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 9 Sierpień 2015 Tri ace to zasłużona firma ale ten trailer to marniutki . Czekamy na Zestirię . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 25 Wrzesień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 21 Listopad 2015 https://www.youtube.com/watch?time_continue=233&v=xJrXFVVwtZc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 16 Lipiec 2016 Premiera w USA 18 października. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 9 Wrzesień 2016 Premiera u nas 18 października. Niestety tylko cyfra. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 9 Wrzesień 2016 Zapomniałem całkowicie o tym tytule, szkoda że tylko cyfra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 18 Październik 2016 Dziś premiera, zaopatruje się ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 18 Październik 2016 Niestety 250 złotych za cyfrę to chora cena. Poczekam na promocję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 18 Październik 2016 Podupiło ich. Sprzeda sie 50k to im szybko zmiękną pały i gra trafi do promo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 19 Październik 2016 (edytowane) Walka to Valkyrie Profile wypisz wymaluj, ale główny bohater ssie za to gra wygląda cholernie klimatycznie, jak cena spadnie trzeba będzie sprawdzić, bo coś czuję że będzie sporo zabawy z tym tytułem. Edytowane 19 Październik 2016 przez Strife Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 1 Listopad 2016 W 2017r. gra trafi do pudełek w Europie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 1 Listopad 2016 Jest recka na pssite, warto przeczytać, ocena 9 wychodzi na to że to będzie najlepszy jrpg . Tri Ace i wszystko jasne. Ja to na 100% biorę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 25 Grudzień 2016 Fajna promka I się skusilem. Fabuła zabitych w intrze a duszę przeniesione w nieznana kraine intryguje, walka jest Meeeega a lokacje wyglądają naprawdę zacnie pod każdym względem... więcej napisać po godzinie nie mogę ale zapowiada się czarny kon jrpg 2016... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach