zmstr 365 Napisano 13 Sierpień 2015 (edytowane) Druga część przebojowej gry logicznej, będącej jednym z najpopularniejszych tytułów w dorobku firmy PopCap Games. Gracze ponownie mogą spróbować swoich sił, starając się zestrzelić kolorowe kołki na dziesiątkach zróżnicowanych pod względem wyglądu i poziomu trudności planszach. https://www.youtube.com/watch?v=L-r0O5mTjeg Gra zaskoczenie i to mega zaskoczenie. Kupiłem dostęp do EA Access i zamiast grać w Titanfall, NFS, Dragon Age, czy sportówki, to zakochałem się w Peggle :) Miodna, rewelacyjna, wciągająca, to tylko niektóre określenia tego tytułu. Jeśli wahacie się czy brać EA Access, to ta gra powinna Was przekonać. Wciąga jak cholera :thumbsup: Edytowane 13 Sierpień 2015 przez zmstr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 13 Sierpień 2015 (edytowane) Tak wciąga, że zaraz po pobraniu nie miałem przez tydzień Xboxa bo żonka się dopadła, więc uważajcie Edytowane 13 Sierpień 2015 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 13 Sierpień 2015 A ja ściągnąłem dla swojej, a sam jej do konsoli wreszcie nie dopuściłem i łoję ile wlezie :D Zwykłe kulki, a tyle radochy :D Sith może kiedyś jakiś sparing w multi? :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 13 Sierpień 2015 (edytowane) Musiałbym Cię ustawić z moją żoną, bo tylko ona w to gra i wymiata. No nie wiem, nie wiem, za mało się znamy zmstr żebyś z moją żoną leciał w kulki :laugh: Edytowane 13 Sierpień 2015 przez Sithman 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach