pablos_83 4001 Napisano 18 Sierpień 2015 http://gear.playstation.com/pl-pl/ Oficjalny sklep z ciuchami startuje w PL. Ktoś coś? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 18 Sierpień 2015 Ceny z kosmosu, i przy tym nic wartego uwagi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Sierpień 2015 T-Shirty 100zł, Bluzy 200zł, czapeczka 80zł, skarpetki 60zł i kierwa rekord....plakat za 900zł oraz figura Bataranga za 3000zł...kogoś tam zdrowo pogrzało i chyba sobie po prostu przeliczył kwoty zachodnie i zapomniał jaki to kraj. Ale janusze na takie rzeczy się znajdą i tak, także o zmianie cen raczej nie ma co marzyć. Bardziej mnie zastanawia dlaczego wszędzie ten zasrany Batman, a potem tylko kilka rzeczy z Infamousa i Killzone. Gdzie reszta? Same logo PS z lat 90'tych, wzorki, kolorki, itd. Coś bardziej teraźniejszego nie mogłem znaleźć. Jedyne co mi się podoba to portfel w kształcie kontrolera PSX, ale za 100zł?Jestem ciekaw jak jakościowo to wygląda i czy warte to jest tylu pieniędzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 18 Sierpień 2015 Ale przyznaj się, męskie stringi z logiem PS sobie zamówiłeś :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Sierpień 2015 Stanik również :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Sierpień 2015 Ceny są normalne jak w każdym sklepie z oryginalnymi ciuchami bez obniżek i promocji. czekam na sweter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Sierpień 2015 Ale nie mówię o ciuchach tylko, plakat za 900zł? On jest ze złota czy to jest rycina robiona przez samego mistrza Picassa? O figurce za 3000zł nawet nie mówię, bo chyba musi być naprawdę z litego złota, albo nawet platyny. Jak coś to ceny są przeliczane z dolarów, w koszyku potem jest nawet oryginalna cena w dolarach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Sierpień 2015 Plakaty limitowane, typowa akcja z cyklu kto bogatemu zabroni. Szkoda czasu na rozkminianie. Liczę na inne gry i motywy. Jakiś wypasiony T-shirt z Uncharted bym łyknął nawet i za 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Sierpień 2015 Ja liczę na coś z Destiny :) W końcu Sony mocno wspiera Activision w tym roku, więc może się w końcu coś pojawi. Breloczki z PSX i PS2 też bardzo fajne, może kiedyś sobie łyknę razem z portfelem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 18 Sierpień 2015 Jedyne co mi się podoba to portfel w kształcie kontrolera PSX, ale za 100zł? Jestem ciekaw jak jakościowo to wygląda i czy warte to jest tylu pieniędzy. Ten portfel na ultimie jest za 59 zł. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Sierpień 2015 O widzisz, wszystko tam jest tańsze z tego co widzę. Nawet parę rzeczy z Destiny jest :) Tak btw, ktoś z forumowiczów ma ten portfel? Chodzi mi głównie o jakość, trwałość i czy ta zapinka duża nie urwie się po kilku wyciągnięciach z kieszeni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orasan 0 Napisano 10 Wrzesień 2015 Super skarpetki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach