Skocz do zawartości
Thief27

KONTA/PROFILE

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiednik tematu z działu PS4

Co sądzicie o kontach z allegro, miał ktoś z nimi jakieś do czynienia?

Wszelkie pytania w tym dziale ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadna filozofia, tylko unikać oferty bez e-maila zabezpieczającego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam takie konto z emailem zabezpieczajacym i dzis o dziwo niemila niespodzianka bo mi je zablokowali piszac o duzej liczbie email i i takie tam, czy to normalne ja tylko po zakupie zmienilem haslo i nic wiecej a tu od razu blokada???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...tylko że w dziale PS4 ten temat ma inne założenie.

Tak czy siak da się cebulić na xBone konto na 2 osoby łatwiej i taniej niż na PS4 bo konto z gra może iść osobno i obie osoby mogą grać na swoich własnych kontach.

Co do kont kupionych na Allegro się nie wypowiem bo tego nie stosuję.

Albo tania zdrapka z G2a / Kinguin albo doładowanie w jakiejś konkretnej walucie gdzie jest tanio lub doładowanie tanie ;) 

Poradnika kolejnego nie chce mi się pisać. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiele trzeba jeden ma ustawiona jako konsola domowa, a drugi odpalony profil w tle i gra na swoim. Większość ofert na allegro, to konta zombie, które po pewnym czasie przestana działać. Swoja droga w lutym była fala znikających gier, bo byly z kradzionych krat zakupione. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie śledziłem tematu wtedy.

Chodzi o same gry z lewych kart tak jak ja dostałem bana na PS4 (część z was wie o co chodzi) czy również o zdrapki?

Bo do tej pory kupowałem same zdrapki i wszysko wygląda OK :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O same konta z grami - zdrapki nie namierzysz, gdyż w momencie jej zakupu sam nr jest jeszcze nie aktywowany.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakiś czas temu kupiłem na allegro, od jednego sprzedawcy 3 gry, każde na innym koncie za 240zł(Fifa 16 Forza 6 I Halo 5) oczywiście z możliwością zmiany emaila i hasła i póki co nie narzekam, wszystko chodzi jak należy, a i mój portfel trochę mniej ucierpiał ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może miał uber szczęście i ma wersję przedpremierową?? Skąd wiesz?? Niektórzy już od około tygodnia grają. :P

...a wracając do rzeczywistości to pewnie pomylił z Halo MCC :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może miał uber szczęście i ma wersję przedpremierową?? Skąd wiesz?? Niektórzy już od około tygodnia grają. :P

...a wracając do rzeczywistości to pewnie pomylił z Halo MCC :P

Smieje sie przeciez tylko ;]

Edytowane przez kosciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konta kupiłem jakoś przed premierą Fify 16 , to,że Halo 5 chodzi wnioskuje,że gra leży już u mnie w całości ściągnięta na dysku ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalnie Halo ściągnięte na dysku ruszy dopiero we wtorek. Grę można pobrać, uruchomić ale dostajesz info żeby wrócić we wtorek. ;)

Musisz mieć jakimś cudem grę przed premierową jeżeli rzeczywiście ci działa bo niektórzy jak już wspomniałem już od jakiegoś czasu grają. 

Nie zapomnij sobie pobrać z konta Halo Spartan Assault bo było gratis z Halo 5 w preorderze ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ci co graja to maja pre realese od Microsoftu, a nie od 343 jakby sie mozna bylo spodziewac.

W 98% sa to ludzie ktorzy streamuja/utubuja (wymyslilem slowo!) miedzy innymi inne gry z universum halo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie napisałem ,że gra mi ruszyła tylko że się ściągnęła i tak jak mówisz pojawia się komunikat żeby wrócić we wtorek, . Dzięki za info o Halo Spartan ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi