beardo0 236 Napisano 7 Październik 2015 (edytowane) Na Vitę jak znalazł. Zalety to bardzo ładna komiksowa grafika, dialogi z jajem i klimat. Dla mnie bomba. Edytowane 7 Październik 2015 przez beardo0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 7 Październik 2015 Jak śmiesz chwalić grę...społeczność tej strony wydała werdykt wraz z pojawieniem się rozpiski PS+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Październik 2015 Nie porównuj strony głównej do forum, to dwa światy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 8 Październik 2015 Ja w sumie nie gralem duzo jak na razie, tylko odpalilem. Grim Fandango jeszcze czeka w kolejce, zawiesilem sie w momencie gdy jestem na jakichs pustkowiach i ten mechanik, Glottis, wyrywa sobie serce i rzuca w pajączą siec. Ale spoko, na czilu sobie pogram. To lubie w tych gierach, że pogram chwile i jest to satysfakcjonujace jak cholera, nie mam ochote pograc kolejna 1h czy kolejne 2h albo pograc dla jakiegos achievementu. Po prostu lece na relaksie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach