danon 186 Napisano 10 Listopad 2015 (edytowane) I Turniej FIFA 16 FUT PS4 FAZA PUCHAROWA Zakończyliśmy fazę grupową, czas na największe emocje, czyli fazę pucharową i zasadę przegrany odpada. Gramy dwumecz, liczy się ogólny bilans bramkowy (a nie "bramki na wyjeździe" patrz: Regulamin), dlatego każda strzelona bramka ma znaczenie! Fajnie by było gdyby ktoś zdecydował się na stream ze swoich meczów. Na pewno kilku/kilkunastu użytkowników forum chciałoby obejrzeć zmagania w fazie pucharowej ;) Jeżeli ktoś się zdecyduje proszę o info w tym temacie :) Powodzenia! Czas na rozegranie Finału: do 21.11.2015 godz: 23:59 Ale spróbujcie zagrać szybciej Edytowane 16 Listopad 2015 przez danon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 3 Napisano 10 Listopad 2015 Kevlar - wagabunda 3-0 wagabunda - Kevlar 1-2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba81117 9 Napisano 11 Listopad 2015 antyfutbol 1:1 kuba81117 kuba81117 2:1 antyfutbol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joseph969 84 Napisano 11 Listopad 2015 Portable49 5 - 6 joseph969 joseph969 3 - 1 Portable49 Co za pierwszy mecz to masakra przy wyniku 4:1 mialem oddac mecz 42 minuta di maria sie obudzil mowie 4:2 ok. Druga połowa nie pamietam nawet kto ttrafil bo było juz 5:4 dla mnie mowie ladnie posrany trafiam na 6:4 i na koniec portable wali na 6:5 i koniec meczu masaaaakra. Mial chyba ze 2 słupki a i jeszcze karniaka z kapelusza mowie oho to juz po mnie. Drugi mecz same kontry moich francuzikow chodzili jak porsche obrona była a nie jak to bywało w 1 meczu ze dłubali w nosie. Portable49 dzieki za gre naprawde mega ciekawe mecz jakbym wiedzial to bym nagrał caly mecz. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 11 Listopad 2015 Mat kiedy gramy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 11 Listopad 2015 Mat kiedy gramy? Prosimy o stream z chociaż jednego meczu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 11 Listopad 2015 Mat kiedy gramy?No czas mamy do 15go, ja mogę codziennie. Dziś chcę odpocząć od FIFY, dziś miałem czarną serię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 11 Listopad 2015 No czas mamy do 15go, ja mogę codziennie. Dziś chcę odpocząć od FIFY, dziś miałem czarną serię. Prawda, do 15 ale to nie oznacza że trzeba zagrać ostatniego dnia ;) szybciej zakończymy tę rundę, szybciej zaczniemy następna, potem finał i następną edycję 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 14 Listopad 2015 Mat - piah 2:4 Piah - mat 5:0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 14 Listopad 2015 Jedziemy z półfinałami! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 14 Listopad 2015 Mat wkurzyles się? Bo z psn odrazu wyszedles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 14 Listopad 2015 Nie, żona wzywała ;) Choć powiedzieć, że się nie wkurzyłem to byłoby kłamstwo. O ile pierwszy mecz jeszcze (choć czwartą bramkę straciłem w doliczonym czasie), to drugi to była przezada. Na pewno byłeś lepszy, ale nie o 5 bramek lepszy ;) no i ten Twój De Gea, jakiwbon piłki wyciągał w tym drugim meczu to szczęka opada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 15 Listopad 2015 Nie, żona wzywała ;) Choć powiedzieć, że się nie wkurzyłem to byłoby kłamstwo. O ile pierwszy mecz jeszcze (choć czwartą bramkę straciłem w doliczonym czasie), to drugi to była przezada. Na pewno byłeś lepszy, ale nie o 5 bramek lepszy ;) no i ten Twój De Gea, jakiwbon piłki wyciągał w tym drugim meczu to szczęka opada. Hehe masz pewną przypadłość - jak Staryczłowiek, strzelasz ze wszystkiego, strzałów mieliśmy po równo ale goli ja o 5 więcej. Moja rada to przygotuj pozycje i dopiero strzelaj, tym bardziej, że DDG nie należy do ręczników 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 3 Napisano 15 Listopad 2015 Kevlar - joseph969 3-1 joseph969 - Kevlar 1-3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 16 Listopad 2015 (edytowane) Kuba - piah 1:3Piah - Kuba 3:0 PS daj finał jakoś na weekend bo ja bez rozgrzewki, ręce lodowate byle jakie te mecze były z mojej strony :P Edytowane 16 Listopad 2015 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 16 Listopad 2015 (edytowane) PS daj finał jakoś na weekend bo ja bez rozgrzewki, ręce lodowate byle jakie te mecze były z mojej strony :P Cały tydzień na dwa mecze? Trochę chyba za bogato ;) dałem do soboty, ale zagrajcie szybciej. W tygodniu rozpiszę nowe zapisy, żeby nie tworzyć pustostanu ;) Edytowane 16 Listopad 2015 przez danon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 16 Listopad 2015 A kiedy nagrody? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 16 Listopad 2015 O finał bedzie ciekawy, Kavlar mój cichy faworyt gra z Piachem. Piachu jakis stream bys strzelił z tego meczu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 16 Listopad 2015 A kiedy nagrody? zwykle nagrody są po zawodach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 16 Listopad 2015 No wiem, tak samo jak zapisy na następne zawody :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 17 Listopad 2015 O finał bedzie ciekawy, Kavlar mój cichy faworyt gra z Piachem. Piachu jakis stream bys strzelił z tego meczu Na twitchu przez konsolę to wiesz jak to wygląda, czat z boku ekran gry mały, ewentualnie na yt można wrzucić podzielone na połowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 17 Listopad 2015 Przecież transmitując na twitchu z PS4 możesz mieć normalny ekran, bez czatu - trzeba pogrzebać w ustawieniach tylko. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 17 Listopad 2015 Może na się nie znam ale chiba lepiej jest w spokoju obejrzeć to samo na yt niż strim który jest na wyznaczona godzinę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 17 Listopad 2015 Lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 18 Listopad 2015 (edytowane) FINAŁ piahu - szprycha 1:0 szprycha - piachu 1;0 GOLDEN GOAL piahu Ciężki finał, dzięki wszystkim za grę :) i dzięki JANEK za złotego gola :D Edytowane 18 Listopad 2015 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach