machti101 0 Napisano 28 Listopad 2015 witam Wszystkich Forumowiczów,Jest to pierwszy mój post dlatego proszę o wyrozumiałość. Mam pytanie czy istenije możliwość podłączenia PS4 do tabletu Samsung Galaxy Tab 4 za pomoca aplikacji PS App, aby tablet służył za ekran dla PS4? Chodzi tutaj o fakt że posiadam jeden telewizor a nie zawsze jest on wolny. Widziałem filmy że jak najbardziej jest taka możliwość ale za cholerę nie mogę podlączyć konsoli do tableta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 28 Listopad 2015 Potrzebujesz do tego aplikacji na androida i to nie oficjalnej od sony a stworzonej przez xdadev.Aby działała musisz mieć zrootowany telefon. Poszukaj w google forum o androidzie i tam na pewno znajdziesz rozwiązanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 28 Listopad 2015 Tak jak wyżej wspomniane ale root nie jest potrzebny z tego co się orientuję :) zainteresuj się RemotPlayPort ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 28 Listopad 2015 http://www.mediafire.com/?n3jb99rphpaaavm Ta apka, przed chwilą przetestowałem i smiga bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbawiec 5 Napisano 29 Listopad 2015 (edytowane) A pada można podłączyć z ps4? A jeżeli tak to w jaki sposób. Aplikacja rzeczywiście fajnie działa ale nie wyobrażam sobie grania na przyciskach ekranowych. Tapnięte z HM 1s Edytowane 29 Listopad 2015 przez zbawiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 29 Listopad 2015 wciskasz przycisk ps buton i share razem na padzie aż będzie błyskać na biało , włączasz bluetooch w tablecie i wybierz wireless controles jak będziesz padem sterował tabletem to znaczy ze działa żeby połączyć znowu pada z ps4 wystarczy połączyć go kablem z konsola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 29 Listopad 2015 Ja osobiście w domu czasem jak korzystam to podłączam pada do tableta kablem, oczywiście trzeba mieć przejsciówkę z żeńskim usb :) tylko z uwagi na to by nie bawić się potem z lądowaniem od nowa pada do konsoli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach