SephiroT 5981 Napisano 6 Grudzień 2015 (edytowane) Wszędzie indyki na PS4 a tu dla odmiany kaczki!! Ostrzegam tylko że w tą grę najlepiej grać w 2 do 4 osób. hmmm co by tu napisać o tej grze ... Liero + Duck Hunt + Worms + ogromna dawka humoru. W grze chodzi o to żeby tylko jeden gracz został na mapie. Wszystkie chwyty dozwolone. Używamy tego co znajdziemy. Browarek, 2 do 4 osób (lub tryb arcade - wyzwania - gdy nie mamy z kim grać), lokalny lub sieciowy tryb drużynowy lub FFA ... i napierdzielamy!! QUAAAAACK!!! Różnorodność map i tworzenie własnych. Różnorodność broni i sposobów zabijania. Niezła fizyka. Losowość. Odblokowywanie różnych modyfikatorów rozgrywki takich jak niska grawitacja, wybuchające beczki/kamienie itp. itd. Customizacja postaci, po przez czapki różne i regulacja wysokości kwakania. Gram w to z kumplami na Steamie. Polecam!! Siadamy we czwórkę i sikamy w majty ze śmiechu. Nie raz żona przyszła z pretensjami z ona chce spać, juz prawie rano a ja jestem za głośno. Rozgrywka mega zwałowa i sposób zabijania się na wzajem doprowadza czasem do łez i ryjemy wszyscy ze śmiechu. Jeżeli ktoś ceni sobie grywalność i dużą dawkę humoru, zamiast mega hiper wypalającej gałki oczne grafiki to na pewno się nie zawiedzie. Ostrzegam tylko że w tą grę najlepiej grać w 2 do 4 osób. W wersji na Steamie nie ma matchmaking'u więc trzeba mieć ekipę. Ciekawe czy na konsoli dorzucą wyszukiwanie graczy/rozgrywek. Dla mnie jest to jeden z tych "dobrze doprawionych" indyków ...znaczy kaczek. Edytowane 9 Grudzień 2015 przez SephiroT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 7 Grudzień 2015 hmmm hogs of war byl kozak. Ciekawe tylko jaka cene dadza . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 7 Grudzień 2015 Zapowiedziana na 2016. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Czerwiec 2017 O 7.12.2015 o 17:22, SephiroT napisał: Zapowiedziana na 2016. Według stronki http://www.adultswim.com/games/pc-console/duck-game/ premiera 28 czerwca 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach