Reku 65 Napisano 7 Grudzień 2015 Witam! Kto gra w Battlefront'a niech się pochwali,zapraszam do społeczności Battlefront PL na PSN, która można znaleźć na moim profilu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bulkalifa 0 Napisano 9 Grudzień 2015 Gram od jakiegos czasu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartofel_PL 0 Napisano 11 Grudzień 2015 Również gram. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 28 Grudzień 2015 I ja zacznę :-D Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz1501 84 Napisano 28 Grudzień 2015 Płytka już jedzie, chętnie po wstępnym ograniu dołączę do społeczności ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 2 Styczeń 2016 Gdyby ktos chcial to rowniez pogram chetnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fazikov90 0 Napisano 9 Styczeń 2016 Mogę pograć jeśli jest ktoś chętny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peter33 2 Napisano 24 Styczeń 2016 Witam. Ja szukam ludzi grajacych wieczorkami od 22. Jak co moj nick:Krzys_iek35 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badziu90 0 Napisano 24 Styczeń 2016 Właśnie zakupiłem PS4 z Battlefrontem, gdyby ktoś chciał pograć - badziu90x . Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobraki666 12 Napisano 24 Styczeń 2016 Tez chętnie pogram :) Mam bodajże 24 poziom i trochę ponad 100 meczy online rozegranych :) Gram tylko wieczorami (praca lub synek nie pozwala, bo jak tylko włączę jak nie spi to słychać : Gol z Tatą, Gol z Tatą haha - Rocket League)) Kobraki182 Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ivi1987 0 Napisano 13 Marzec 2016 Panowie, znajdzie się pare osób do trafika z rozdeptaniem 25 osób at-st, i ogólnie do misji na najwyższym poziomie? Psn id: ivi1987 Wysłane z mojego SM-T550 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kszaqu 0 Napisano 3 Kwiecień 2016 Chętnie pomogę w powbijaniu pucharków. Dzisiaj mogę grać tak od 22. Jutro od rana do 14. Taka praca ;) PSN ID: kszaqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sieni4 7 Napisano 14 Lipiec 2016 Witam, ktoś chętny do polowania na trofea? PSNID Sieni4_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach