Yarorot 226 Napisano 9 Listopad 2016 Ale TF poszedł w kierunku CoD'a jeżeli chodzi o rozgrywkę - kosmos. A tego jest już za dużo. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 9 Listopad 2016 TF poszedł w kierunku COD'a ? TF od zawsze taki był więc raczej odwrotnie. I dlatego w tytanie w ogóle nie przeszkadza ta futurystyka w porównaniu do coda i choć nie jestem jej wielkim zwolennikiem to bawię się świetnie. Ja od zawsze wybieralem coda dlatego szybki gameplay jaki jest w tytanie nie jest dla mnie niczym nowym, a jednak starzy wyjadacze coda którzy przenoszą się na bfa, chcąc nie chcąc są zmuszeni przyzwyczaic sie do całkowicie innego stylu gry dlatego zdziwilem sie ze jednak bf a nie tytan 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 9 Listopad 2016 Widocznie to tacy wyjadacze CoD'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 9 Listopad 2016 Gram w Cod'a od początku ale kosmosu już mam powyżej uszu. A teraz mam większy fun Bf1 może jak Cod cofnie rozgrywki do czasów bliższych Bf 1 to z chęcią wrócę no i oczywiście jak poprawią słyszalność kroków przeciwników Na razie sorry CoD. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 9 Listopad 2016 Fakt z tymi krokami to w tej części pojechali po bandzie, ale w bf też ich nie słyszałem no chyba że leżysz na kampie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 9 Listopad 2016 osobiscie nie mam problemu z przestawieniem sie z coda na bfa, wiadomo inna rozgrywka ale jesli ktos ma z tym problem to celowalbym raczej w TF2. Gra zbiera dobre recenzje wsrod graczy i krytykow co sie rzadko zdaza ostatnio, serwery nie sa przeciazone iloscia graczy co jest imo duzym plusem bo nie powinno byc wiekszych problemow z lagami czy matchmakingiem no i darmowe dodatki i dlc na pewno na propsie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 9 Listopad 2016 Bzdura... Rozumiem, że przy wyborze kupna gry najpierw sugerujesz się statystykami dotyczącej sprzedaży ? jeśli sprzedaż niewielka tzn że się nie przyjęła co oznacza, że nie stanowi konkurencji co oznacza, że nie może to być TOP 1 w Twoim odczuciu? Trochę to słaby argument, żeby w rezultacie napisać, że Tytan nie stanowi godnego rywala COD'a Chyba, że patrzymy na statystyki, wyniki sprzedaży, nie patrząc na to co dobre a co nie i chodzi Ci tylko o marketing to masz rację. faktycznie, wtedy Titanfall ssie na całej lini... tylko że to i tak nic nie zmienia Nie, nie sprzedażą się kieruje a gameplayem oraz innymi rzeczami które oferują obie gry Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 11 Listopad 2016 2XP zombie do poniedziałku Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 13 Listopad 2016 pograłem troche w singla mysle ze przeszedłem z 50% i masakra jakaś nie dziwię się ze gra się sprzedaje słabo. mechy , latanie , statki kosmiczne. COD maja swoje schematy i w sumie przy AW & Ghost bawiłem się przednio tak to od 3 misji czekam az się skonczy . oczywiscie to nie moje klimaty kto kto lubi kosmos powinno się podobac. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 17 Listopad 2016 Pięknie Idealnie - jutro wbijam do gry 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 17 Listopad 2016 Panowie jaką macie czułość pada w poziomie i pionie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 17 Listopad 2016 Pięknie Idealnie - jutro wbijam do gry A ja nie Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 18 Listopad 2016 A ja nie Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Heh, ja się jednak zdecydowałem Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 18 Listopad 2016 A tak płakałeś jakie to BAGNO że już Ci kase zwrócili. A teraz pięknie :D Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 18 Listopad 2016 (edytowane) Widocznie leżąc na brzuchy na skale ze snajperką którąś tam godzinę, zorientował się która gra jest tą właściwą P.S Pytanie tylko na jak długo ? 10 godzin temu, keczu78 napisał: Panowie jaką macie czułość pada w poziomie i pionie ? 9 Edytowane 18 Listopad 2016 przez ziolek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 18 Listopad 2016 21 godzin temu, One™ napisał: Pięknie Idealnie - jutro wbijam do gry ello dziś jakoś brak tych 2xp grałem i nic ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 20 Listopad 2016 O 18.11.2016 o 17:26, keczu78 napisał: ello dziś jakoś brak tych 2xp grałem i nic ??? W IW grałeś :P? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 23 Listopad 2016 Podsumowanie meczu... Czy tu coś więcej trzeba tłumaczyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 24 Listopad 2016 Widzę że temat gry na tym forum już powoli umiera śmiercią naturalną... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 24 Listopad 2016 Jak gra jest idealna , to nie ma co o niej pisać . 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 24 Listopad 2016 Jaka gra taka dyskusja 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PolishWarrior_91 4 Napisano 29 Listopad 2016 Jedyne co mogę powiedzieć dobrego o tej grze to fakt, że dostałem ją jako prezent i udało mi się ją w miarę szybko sprzedać. Broniłem jej ostro przed premierą, po BARDZO dobrym BO3 liczyłem na jakąś kontynuacje, mimo średniej bety...a tutaj taki niegrywalny syf. Niestety, za rok porządnie się zastanowię nad kupnem COD-a a na pewno nie kupię na premierę, po tym co dostaliśmy teraz. Ta gra to największy syf w jaki grałem na konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 7 Grudzień 2016 Terminal za friko dla wszystkich, haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 7 Grudzień 2016 Jak go pobrać? Przez grę? Gry jeszcze nie pobrałem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 10 Grudzień 2016 Czy gra kupiona w uk bd miala polski język ? ewentualnie ktoś cusa może podać z językiem polskim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach