jabolpank 0 Napisano 11 Maj 2016 Witam! Panowie i panie. Sprawa wygląda następująco. Ściągnąłem ostatnio ZEN Pinball 2 wraz z kupnem dodatku ze stołami do Aliena. Zen Pinball śmiga jak ta lala, ale po pobraniu i instalacji dodatku z Obcym w jego ekranie wciąż mam "Buy Table and download" albo tylko "download". Aplikacja jest zainstalowana i nie do końca wiem o co kaman. Tak samo miałem kiedyś jak do The Escapists wyszedł dodatek z SantaClausem. Pobrałem go, ale jak chcę go uruchomić to widnieje tam tylko napis "pobierz z pss" i kompletnie nie wiem co robić. Wiecie co może być przyczyną i jak temu zaradzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba6113 42 Napisano 11 Maj 2016 Pewnie masz gry z innego regionu i dla tego dodatki nie działają albo z kontami coś źle poustawiane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 11 Maj 2016 Jezeli wszystko kupujesz normalnie z pss to sprobuj odnowić licencje, jak to nie pomoze pisz do supportu, ze nie dziala a powinno. Inna sprawa, ze to nie temat do wątku Gry. Powinieneś raczej pisac w Dyskusjach ogolnych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach