xavris 2446 Napisano 10 Lipiec 2016 Miałby ktoś chęć zrobić trofika za 3h gry w coopie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 13 Lipiec 2016 No niestety ja już wbiłem w niedziele :/ zapomniałem napisać, sorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoDramatic 0 Napisano 22 Lipiec 2016 (edytowane) Jest jeszcze jakaś osoba chętna na zrobienie tego trofeum ? Edytowane 22 Lipiec 2016 przez SoDramatic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polak919 1 Napisano 4 Sierpień 2016 (edytowane) Może jest ktoś jeszcze co gra i chce wbić to? Ogólnie dołączyło do mnie w trakcie gry dwóch graczy, ale od paru dni ja wyszukuje innych od rana, w południe, wieczorem i w nocy i NIGDY nikogo nie znalazłem :x PSN dzemus919 Edytowane 4 Sierpień 2016 przez polak919 psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 2 Wrzesień 2016 Jest ktoś chętny na wbicie trofika w coopie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach