demontis321 0 Napisano 22 Sierpień 2016 Witam. Trwa letnia promocja w PSstore więc kupiłem sobie Red Dead Redemption z dodatkiem, było tanio więc dlaczego nie. Zadowolony pobieram, włączam aby w tle się pobierało i tutaj zaczynają się schody. Pobrały się dwa małe dodatki (43 i 123 mb) a odnośnie pełnej gry i dodatku Undead Nightmare jest następujący problem. Pobierze się kilka mb i pobieranie stoi. Chcą wstrzymać konsola nie reaguje i nie można nic zrobić padem tylko wyłączyć. Konsola się wyłącza z trzema piknięciami. Odpalam i wgl się nie pobiera, nie mogę włączyć gry bo konsola się laguje i wtedy trzeba odłączyć zasilanie bo przycisk nie reaguje. Włączam ponownie i pobiera się. Okej sobie mówię, lecz to nie koniec. Pobrało się kilka mb i sytuacja się powtarza. Kolejne próby dotarcia żeby znowu się pobierało i udało sie. Pobiera się więc wstrzymuje anuluje pobieranie. Resetuje konsole i wszystko działa. Można grać i normalnie użytkować konsole. Chcą znowu pobrać grę sytuacja zaczyna się od początku. Nie wiem co jest pięć, pobiera się te RDR i konsola jakby szaleje i odmawia współpracy. Może ktoś miał podobną sytuację ? Dodam, że na dysku mam ponad 100 GB wolnego miejsca i internet połączaony przez Wi-Fi. Próbowałem z kablem ethernet lecz to samo, bez zmian. Proszę o pomoc. Szkoda mi tych pięniedzy wydanych na grę, a planowałem już od dawna w nią zagrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach