Twarek 4 Napisano 29 Wrzesień 2016 No i wkoncu nastal ten wspanialy dzien kiedy trophy hunterzy ruszaja na łowy w nowej odsłonie Fify 17. Niestety znowu trafil sie draft online :/ Mistrz nad mistrzami Odblokuj wszystkie pozostałe trofea (poza trofeami z dodatkowej zawartości) Telepata Asystuj przy bramce precyzyjnym podaniem prostopadłym Raz a dobrze Strzel bramkę niskim strzałem Architekt Wykonaj 3 celne precyzyjne podania prostopadłe tym samym piłkarzem w okolicach pola karnego rywali Że też dałeś się nabrać Strzel z rzutu karnego na dwa tempa 100% Wygraj konkurs rzutów karnych, ani razu nie pudłując Atak zaczyna się od bramkarza Strzel bramkę z kontry rozpoczętej mocnym wyrzutem bramkarza Pełna klasa Strzel bramkę z rzutu wolnego uderzeniem zewnętrzną częścią stopy Groźny w powietrzu Strzel bramkę uderzeniem głową w dół Ale przymierzył! Strzel z gry bramkę z dystansu obrońcą (z co najmniej 22,9 metra) Odrobili lekcje Strzel dwie bramki z rzutów rożnych w jednym meczu Gdzie jest piłka? Strzel bramkę po wymianie 10 podań z rzędu pod polem karnym rywala Pierwsza wymiana Ukończ pierwsze wyzwanie dotyczące budowania składu w FIFA Ultimate Team W grupie raźniej Ukończ pierwszą grupę wyzwań dotyczących budowania składu w FIFA Ultimate Team Próba sił Wygraj wszystkie cztery mecze w trybie FUT Draft online w FIFA Ultimate Team Postaraj się! Pierwszy występ piłkarza kupionego na rynku transferowym FUT (wyjściowy skład lub zmiana) Seria na rozgrzewkę Wygraj wszystkie cztery mecze w trybie FUT Draft dla jednego gracza w FIFA Ultimate Team Pół setki Strzel jednym piłkarzem łącznie 50 bramek dla twojego klubu w trybie FIFA Ultimate Team Przyjaźń przetrwa Wygraj sezon meczów towarzyskich w trybie FIFA Ultimate Team Student z wymiany Wypożycz zawodnika z katalogu EAS FC Tajniki FUT Zastosuj swoją pierwszą kartę stylu gry w trybie FIFA Ultimate Team Poligon Rozegraj cały mecz przeciwko drużynie tygodnia w trybie FIFA Ultimate Team Mistrzostwo! Zdobądź tytuł ligi w sezonach FIFA Ultimate Team Zmiana w hierarchii... Zmień kapitana swojego składu w trybie FIFA Ultimate Team W blasku fleszy Osiągnij cel ekspozycji marki w trybie kariery Nad kreską Osiągnij cel finansowy w trybie kariery Planowanie strategiczne Osiągnij cel rozwoju młodzieży w trybie kariery Pokaż, co potrafisz Ukończ wieloosobową grę treningową Przyda się każda pomoc Rozegraj cały mecz z włączonym interfejsem Trenera FIFA No to jedziemy… Zdobądź tytuł ligi w sezonach pojedynków online (tytuł musisz wywalczyć, rozgrywając mecze) Może zagramy meczyk? Rozegraj mecz towarzyski wirtualnych klubów Nadal przyjaciele? Ukończ sezon meczów towarzyskich online Tylko się rozgrzewam Ukończ i wygraj swój pierwszy mecz ligowy w sezonach wirtualnych klubów Ulepszenie! Wydaj punkt umiejętności w wirtualnych klubach Praca zespołowa Dołącz wirtualną gwiazdą do wirtualnego klubu i rozegraj swój pierwszy mecz Dobra karma Podaruj prezent z katalogu EA SPORTS Football Club Moje! Dokonaj zakupu w katalogu EA SPORTS Football Club Ruszamy do gry Zagraj mecz reprezentacją kobiet Najlepsze z najlepszych Wygraj „Puchar reprezentacji kobiet” Nie do powstrzymania Strzel 5 bramek piłkarkami w jednym meczu Popisowy strzał Zdobądź bramkę spektakularnym strzałem w meczu kobiet Prymus Ukończ wszystkie ćwiczenia treningowe w tygodniu w trybie „Droga do sławy” z oceną A (bez symulacji) Trudny do zdobycia Osiągnij wartość transferową 8 000 000 £ w trybie „Droga do sławy” Społecznościowa gwiazda Osiągnij 50 000 obserwujących w trybie „Droga do sławy” Najlepsze dopiero nadejdzie Dotrzyj do końca „Drogi do sławy” Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 18 Październik 2016 Grałem "Drogę do sławy" na klasie światowej i nie wbiłem trofeum aby osiągnąć wartość 8mln £... Jest jakiś glitch na to trofeum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 30 Styczeń 2017 Mam zayebisty problem z trofkiem "Pure class" - strzelenie gola z wolnego zewnętrzną częścią stopy. Za uja nie chce wskoczyć, mimo że strzeliłem już kilkadziesiąt takich bramek... : Robię to na dwa pady, fauluje typa przed polem karnym, bramkarza wyganiam z bramki, strzelam L1+O i dupa :/ Gdzieś czytałem, że trzeba uderzyć ten wolny słabszą nogą, ale np. Ibra czy Penaldo zawsze strzelają prawą... Mieliście problem z tym trofkiem ? Ewentualnie da się jakoś wymusić na grajku, żeby strzelił wolnego słabszą nogą ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach