Patryk-1980 24 Napisano 9 Październik 2016 (edytowane) Zachęcam do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami, filmikami itd. Edytowane 9 Październik 2016 przez Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 11 Październik 2016 Jak wrażenia z nowe odsłony, grywalność, grafika? pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WahaczPL 43 Napisano 20 Październik 2016 Miałem okazję przejechać 3 OSy na Warsaw Games Week. Na tej podstawie mam kilka spostrzeżeń: - grafika daje radę. Nie jest najpiękniejsza, ale też nie straszy tak jak kiedyś w serii WRC - jest bardzo dużo możliwości konfiguracyjnych dla kierownicy w menu (grałem na T150) - nie wiem jakie asysty były włączone, ale po pół odcinka już załapałem jak jechać, żeby się nie rozbijać, więc jest przystępna - gdyby nie to, że nie chciałem siedzieć godziny i blokować innych graczy to bym grał jeszcze długo. Naprawdę przyjemny model jazdy. gra wciąga Podsumowując - jakbym miał w domu kierownicę to bym po tych kilku odcinkach dokupił bez obaw WRC6 dla siebie. Ponieważ nie mam, to z zakupem wstrzymam się do momentu, w którym jakiegoś kółka do grania się dorobię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ak-47 12 Napisano 24 Maj 2017 Odświeże trochę temat. Zakupiłem grę w promocji czekając na dirta. W tej grze tryb jazdy ustawiony na najniższy jest trudniejszy niż, ustawiony na profesjonalny. Nie czuć masy samochodu i odnosi się wrażenie jak by cały czas się slizgal po lodzie. Grafika jest poprawna, nic specjalnego. 7 na 10 moim zdaniem więcej niż 50-60 zł ta gra nie powinna kosztować. Zauważyłem ciekawy fenomen na gry-online. Na PC ma średnio na poziomie 8 a na ps4 3 hmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 28 Grudzień 2017 Witam, szukam chętnych do pomocy z osiągnięciami (nie mylić z pucharkami) online. Obecnie multi świeci pustkami, jestem elastyczny ale preferuję godziny wieczorne. Mile widziany mic. PSN: DarkShadowPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach