Torzap 0 Napisano 22 Październik 2016 Jak zapisać stan gry PS One zakupionej w Ps Store na Vicie? Kupiłem kilka gier takich jak Fighting Force, Alundra i parę innych i nie mam pojęcia jak zapisywać stan gier, żebym mógł kontynuować grę po ponownym uruchomieniu konsoli. Proszę o pomoc w tej sprawie, z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 22 Październik 2016 Zapisujesz tak samo jak na PS One. Na Vicie tworzy się wirtualna karta pamięci z PS One na której masz zapis gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torzap 0 Napisano 22 Październik 2016 (edytowane) Ale jak to zrobić? Bo zapisać gry z PSP potrafię, a z Ps One nie mam pojęcia jak to zrobić. W ogóle Menu ma opcje tylko jakieś import, ale gdzie zapis? Proszę o instrukcję szczegółową jeśli możesz. Ps. Moja wersja konsoli to PCH1004 Edytowane 22 Październik 2016 przez Torzap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 22 Październik 2016 Każda gra zapisuje w innym momencie. Jak gra chce się zapisać to ci wtedy wyskoczy menu z zarządzaniem kartą pamięci do PS One. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torzap 0 Napisano 22 Październik 2016 Ok. Dziękuję za pomoc, temat do zamknięcia. Ps. Nadal nie wiem jak save zrobić w Fighting Force. Da się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 22 Październik 2016 Grasz w gry z lat 90'tych gdzie nie wszystkie obsługiwały save / karty pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach