COR72Z 2 Napisano 24 Październik 2016 Psn: Glini Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 26 Październik 2016 Psn: eloszki Obowiazkowo HS Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 26 Październik 2016 PCMR Origin: Kissiel Jak ktoś będzie grał też na PC, to zapraszam na serwer Curse - komunikator (wcześniej trzeba ściągnąć aplikacje i wtedy dołączyć): https://www.curse.com/servers/z6FDj3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 26 Październik 2016 PSN ID po lewej. Szukam graczy ktorzy szukaja gracza nietuzinkowego, ktory pobudzi was do dzialania, wesprze ammo, wyleczy, osłoni nawet własnym cielskiem. Jedyne wymagania jakie musicie spelnic to wiek miedzu 28,5 a 31 najlepiej spod znaku wodnika, inteligentny żart od czasu do czasu to podstawa i szacunek ludzi ulicy obowiazkowo. ps. Zgrabne panie bez wąsa mile widziane. Zgloszenia i autografy przez telefon 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 27 Październik 2016 A znajdzie sie tu ktos kto gran rano? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezar19826 0 Napisano 27 Październik 2016 PSN: damiankuba122 wiek 34 w Battlefielda gram od 2005r. Nie szukam klanu tylko samotnych wilków jak Ja. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 27 Październik 2016 PSN: Tabciogaraj Dawać - jedziemy z tematem, zbieramy ekipke i lecimy. Śmiechy i hihy gwarantowane, współpraca podstawa, kd zabawa Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pike 17 Napisano 27 Październik 2016 PSN: Tabciogaraj Dawać - jedziemy z tematem, zbieramy ekipke i lecimy. Śmiechy i hihy gwarantowane, współpraca podstawa, kd zabawa Sent from my m2 using Tapatalk Dodawaj pike28 za godzinę pykamy Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fin3st19 31 Napisano 27 Październik 2016 PSN: fin3stpl Chętnie pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirroneth 11 Napisano 27 Październik 2016 PSN: Sirroneth Gram najczęściej jako medyk/wsparcie (rzucam apteczki i ammo na lewo i prawo, czasem nawet strzykawką uraczę! ) . HS'a na razie brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 28 Październik 2016 PSN: Dejvv-PL Lat 29, dopiero zaczynam przygodę z nowym BF'em. W BF'a 4 pogrywałem sporadycznie, w BC2 na PS3 przegranych ponad 200h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Październik 2016 Ja , ja też . weźcie mnie. PSN: modzerowo40i Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 28 Październik 2016 Wysłałem wszystkim zaproszenia z dopiskiem "forum pssite, bf 1" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 28 Październik 2016 O 26.10.2016 o 14:33, bany4KHDR napisał: PSN ID po lewej. Szukam graczy ktorzy szukaja gracza nietuzinkowego, ktory pobudzi was do dzialania, wesprze ammo, wyleczy, osłoni nawet własnym cielskiem. Jedyne wymagania jakie musicie spelnic to wiek miedzu 28,5 a 31 najlepiej spod znaku wodnika, inteligentny żart od czasu do czasu to podstawa i szacunek ludzi ulicy obowiazkowo. ps. Zgrabne panie bez wąsa mile widziane. Zgloszenia i autografy przez telefon Łoo panie. Miałem dodać ale się okazało, że za stary jestem. W grudniu 35 wskoczy. Ach te wymagania. ;-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astro222 14 Napisano 28 Październik 2016 PSN: CreaTiann -HS - Mutacja jakieś 8 lat temu - Staram się grać drużynowo - Wkurwiają mnie randomy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 28 Październik 2016 PSN Banan91PL Jest nas sporo ale może być jeszcze więcej luźna atmosfera zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 28 Październik 2016 PSN danonxpl Nie ukrywam, że dopiero się uczę (pierwszy fps w życiu), ale tak wciągnęła mnie atmosfera bf1, że prędko nie odpuszczę a łatwiej się uczyć od lepszych od siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darion93 45 Napisano 28 Październik 2016 PSN: Darion_1993 Jeżeli szukacie medyka, który będzie Was podnosił, nie bacząc na swoje K/D to trafiliście dobrze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 29 Październik 2016 18 godzin temu, Darion93 napisał: PSN: Darion_1993 Jeżeli szukacie medyka, który będzie Was podnosił, nie bacząc na swoje K/D to trafiliście dobrze! Zasłonisz swoją klatą moje ciało w każdej sytuacji ? Będziesz leciał przez pól mapy, aby mnie podnieść ? Jeśli TAK, to śmiało wysyłaj inva! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalbest 4 Napisano 31 Październik 2016 PSN Michalbest92 zapraszam luzna gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 31 Październik 2016 PSN: PLasgoogle 1)Tryby:przeważnie operacje/podbój, 2)Nastawiony na grę zespołową, 3)Na polu bitwy od 6 lat (Bad Company 2), 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafauPL 2 Napisano 31 Październik 2016 rafauPL Z miłą chęcią pogram, zespołowo, w BFy gram od BFBC1. Niestety bez HSa do pada mam wpięte głośniki. Wiek 31. Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veroni 17 Napisano 1 Listopad 2016 psn @trollu doświadczenie w BF3 (ileś tam orzełków się wykręciło ale kiedy to było, i na PS3) i BF4 , nie gram w klanach, jestem młodzik przed 40tką gram jak dzieciaki położą się spać, mam HS, gaduła... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOSS_HAZE-PL 1 Napisano 5 Listopad 2016 (edytowane) Witam KAMPERÒW. Kampisz to znajde cie na polu bitwy i cie oducze siedzenia w jednym miejscu.Ostrze już noża Edytowane 9 Listopad 2016 przez BOSS_HAZE-PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banok 131 Napisano 5 Listopad 2016 36 minut temu, BOSS_HAZE-PL napisał: Witam wszystkich.Gram w Bfa od " Battlefielda : Bad Company .Czyli wiem co szczym się je.Szukam osòb DOŚWIADCZONYCH ,które tak jak ja chcą pograć w zespole.W takie tryby jak : Podbuj czy Operacje.Mam tylko kilka warunkòw : Nr 1.MUSISZ UMIEĆ GRAĆ W ZESPOLE Nr 2 :POMAGAĆ DLA SWOJEJ DRUŻNY JAK I TEAMU np - Wsparcie : czyli wiadome rzuczać AMONICJE nie tylko jak ktoś o ciebie ją poprosi ,a druga zdolność to MŁOTEK i też używać ale nie do wbijania gwoździ lub co gorzej do zabijania. - Szturmowiec : Najważniejsza postać ... Czyli najlepiej żebyś ekwipunku posiadał miny Nr 3 : NIE GRAĆ ZWIADOWCĄ (Kamper) Kampisz to znajde cie na polu bitwy i cie oducze siedzenia w jednym miejscu.Ostrze już noża Nr 4 : MISTRZEM ŚWIATA NIE MUSISZ BYĆ W Bf1 ,tylko umieć grać i wiedzieć że nie wszystko trzeba zniszczyć to co jest pokazane.Czyli moich lub naszego zespołu MIN ! PS:Ostatnio grywam najczęściej pod wieczòr około 21 ,ale czasami z rana około 6 .Bo wtedy nie ma dzieciakòw i amatoròw .Ale moge oczywiście o innej poże .Ktoś chce ze mną pograć to prosze pisać do " Natin25 ".A grywam najczęściej szturmowcem , ale dostosowuje się do sytłacji na polu walki i moge zagrać każdym.Prucz kampera.Mam nadzieje że znajde ekipe do gry w Battlefield 1 na PS 4.Pozdrawiam i dozobaczenia na polu bitwy .Chcesz zobaczyć jak mniej więcej gram wpisz na YouTube Natin PL ( Bf 1 : Online ,Campaing ) Polska język,trudna język.Imigranci zalewają nam forum czy jak? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach