beardo0 236 Napisano 5 Październik 2019 A ja bym polecił jakiś z procesorem Intel 9 generacji, może geforce gtx 1650 i dysk ssd oraz matrycą 1080p IPS - np Lenovo Legion Y540 za ok 3600 A jak nie, to Intel 8 generacji, Intel HD, dysk SSD i 1080p IPS - np Dell Inspiron 5584 za ok 2200 Ten pierwszy będzie trochę droższy, ale jak ma być na lata, to czemu nie? W sumie to albo bym się zastanawiał pomiędzy grafiką Intel HD, na której zbytnio nie pograsz, a jakaś lepszą dedykowaną jak wyżej np W jakieś MX 150 i tym podobne to bym się nie bawił A i niektóre matryce mają PWM, czyli jakąś tam częstotliwość odświeżania przy regulacji janości ekranu, która wpływa na komfort pracy - tego też bym unikał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siemowit Piskor 0 Napisano 18 Marzec 2020 (edytowane) Zastanawiam się, czy mogę grać w gry automaty z takim komputerem? Nie byłoby więc opóźnień, a wszystko przebiegało płynnie i szybko. Mam teraz duet Intel core 2 duo i wszystko jest bardzo wolne ... Edytowane 18 Marzec 2020 przez Siemowit Piskor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach